Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Uli

Uciszyli lewicę!!!!!

Polecane posty

Gość Uli

Postanowiłem ponownie zajrzeć na stronę www.lewica.pl by dowartościować się czytając debilne komentarze do artykułów. Moje ulubione kwiatki to:: - biurokracja umacnia gospodarkę(bo przecież wielu ludzi ma dobrze płatne posady więc napędzają konsumpcję) -wszystkiemu winny jest Kościół - podatki powinny być większe niż 50% -deficytowi budzetowemu są winne mialiardowe dziesięciny na Kościół - nikomu chcącemu założyć firmę nie przeszkadza to,że trzeba miesiąc latać z papierkami od urzędu do urzędu, ba! powinno to nawet dłużej trwać, żeby nie zakładli zbyt łatwo parszywi burżuje firm w kórych będą wyzyskiwać klasę pracująca. -aborcja podobno dobrze wpływa na cerę kobiet -wszystkiemu winny jest Watykan -powinniśmy dodrukować kilka miliardów złotych, to by rozwiązało nasze problemy gospodarze -wszystkiemu winien jest Kościół -bezrobocie nie jest szkodliwe aha i podobno wszystkiemu winien jest Kościół I co się okazało? "Redakcja portalu Lewica.pl informuje, że zgodnie z decyzją kolektywu redakcyjnego z dnia dzisiejszego dział "Komentarze" ulega likwidacji." I tyle z poprawy samopoczucia na dzisiaj :o

Gość Herr Tusk
to zapewne i nas niedlugo ucisza. ojojoj idzie zle!

Gość hostess
A każdy nowy na stanowisku ,jeżeli nie jest nasz , t o na pewno jest niedouczony i nic nie potrafi .Bo tylko my umiemy rządzić ,udowadnialiśmy to 60 lat. Nieważne ,że niektórzy z naszych ,z wlaszcza na prowincji mają klopoty z PISANIEM I CZYTANIEM .(Osobiście znam komucha ,kóry 10 lat był dyr. szkoły- mgr od wf i który miał z tym poważne problemy). Na sumieniu miał dużo więcej .i co? I nic.Za nic nie odpowiadał .Bo byl swój.

Gość oj ble
ja tam nie mam zadnych sentymentow do lewicy, bynajmniej nie tej w polskim wydaniu, ale niestety w naszym kraju alternatywa jest li tylko kosciolkowosc. co za tym idzie, wole juz owa rzekoma "lewice" :P