Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy koniecznie

Czy koniecznie kobiety muszą golić nogi?

Polecane posty

Gość golenie nóg nie jest zabiegiem
! tylko estetycznym, więc sprawa jest wolna. golenie pach to już zabieg higieniczny, ale jak ktoś się często, to może być bardziej zadbanym od tego kto się goli i rzadko myje. I przyznaję rację, że choćby kobieta była najbardziej wydepilowana, a pali papierosy, to nie jest kobietą zadbaną.

Gość jeśli depilacja
jeśli depilacja jest zabiegiem higienicznym - to większość facetów to owłosione śmierdzące brudasy :p tylko gołe jest czyste!!!

Gość dziewczyna_19
alez ja wcale nie twierdze ze na to czy ktos jest zadbany, czysty, pachnacy, w ogole och i ach, sklada sie tylko depilacja. jednak doskonale wiem jak moze smierdzeec pod zebrany na wloskach pod pachami, wiec, aby tego uniknac, depiluje sie. jest to zabieg higieniczny. mam 19 lat, a depiluje sie juz kilka dobrych lat i uwazam to za czynnosc nie tylko o wzgledzie estetycznym ale rozniwez wlasnie higienicznym. z reszta nie namawiam nikogo do poparcia mojej teorii na ten temat. jest to forum, wymieniamy sie po prostu pogdadami. tyle.

Hmmm, ja sie gole wlasciwie tylko wtedy(no moze nie tylko;) ale zazwyczaj), kiedy publicznie pokazuje nogi i pachy:) Mojemu mezczyznie wcale nie przeszkadza,ze nie jestem gladka i wydepilowana, a mnie wrecz obrzydzaja wydepilowani na klacie i pod pachami mezczyzni;) Ale pewnie jestesmy zboczeni:D, wiec nieobiektywni:P

Gość naturalniak
deadlycombination - bardzo zdrowe podejscie. ja osobiscie uwazam, ze kobiety powinny golic tylko pachy i łydki.

Osobiście uważam, że pokazywanie publicznie zarośniętych różnych części ciała (nogi, pachy, krzaczory wystające spod majtek) to baaardzo nieestetyczne jest i golę sobie. Ale zimą, kiedy rzadko pokazuje sie cokolwiek zdarza się często, że nie golę, bo mi się nie chce. Nie znaczy to jednak, że nie golę wcale, ale że golę rzadziej :-) Znaczy nie co 2 dzień, ale np. co 5 -7 :-)

Gość Historyk z oddali
Ona39 Ty ramolu, to nie komuna...Teraz nogi,pachy,okolice bikini sie goli. To element higieny. PRL sie skonczyl

Gość te historyk
Jak nie umiesz czytać ze zrozumieniem, to wróć do szkolnej ławy. PRL się skończył, teraz stawiamy na edukację i logiczne wnioskowanie...

Do \"Historyka z oddali\"Nie umiesz czytać ze zrozumieniem to nie wypowiadaj sie.Przeczytaj sobie moje wszytkie posty na ten temat i wtedy mozesz sobie ze mną podyskutować...

Gość Otwarty
Mam 40 lat i pamietam czasy kiedy kobiety nie golily nog.Kobiety z obficie owlosionymi nogami zawsze mnie niesamowicie podniecaly,im wiecej wlosow tym lepiej!!! Takie kobiety maja potezny sex-appeal,zwlaszcza brunetki.Panie z bardzo bogatym zarostem na nogach,pod pachami i w okolicach intymnych,odezwijcie sie! Odsloniety zarost nie ma nic wspolnego z brakiem higieny,golenie to tylko pruderia i niewolnicze holdowanie modzie obecnych czasow(mam nadzieje ze modzie przemijajacej)

Gość Radek Wroclaw
Jestem facetem i tez gole nogi, czuje sie lepiej i nie mam juz problemow ze sprzataniem wypadajacych wlosow. Kazdy facet wam powie, ze nawet po 1 nocy cale lozko jest usyfione, mialem juz tego dosc, wszedzie te wlosy. Teraz mam gladkie i czyste nogi! P.S. Nie jestem gejem!!! Wiem ze zaraz padna obrazliwe komentarze, mam dziewczyne !

Gość erotik
hmm, a mnie kręcą właśnie kobiety z naturalnym owłosieniem... a najbardziej lubię widok owłosionych nóg w cieniutkich rajstopkach. MIODZIO!!! ;-p

Gość droga dziewczyno 19
bedziesz miała małe dzieci, niedosypiała, pracowała to wtedy porozmawiamy o codziennej depilacji he he. Sa sprwy wazniejsze niz depilacja. Jak nie ogole nóg i chodze w spodniach to nikogo nie raże prawda? A i nogi mi przez to nie smierdza:p

Wiem jak to jest przy dwójce dzieci...a jeszcze jak są chore...człowiek wtedy nie ma czasu po dupie sie podrapać...nie mówiąc o goleniu nóg

Gość wszystki potwory
golą krzaczory

Gość ja sie golę dla siebie
nie mam chłopaka, chodze w spodniach- więc nikt moich nóg nie oglada. Ale jak biore prysznic i widze kudły to nie mogę wyprzymać i golę:)

Gość upupupupupupupupupupupupupup

Gość tralalalalala
Należy golić pachy i łydki, reszta to kwestia uznania.

Ja mam za to tak drobne włoski na nogach, że ich nie golę np. w zimie, jak nie wystawiam nóżek :] W lato chodzę z gołymi nogami, depiluję co miesiąc i czasem mam już trochę włosków, ale są na tyle jasne, że zostawiam je w spokoju :] pachy to dla mnie zaś podstawa :D bo wczesniej mialam problem z poceniem :p

Gość moim zdaniem powinny
wloski na nogach - nawet male sa brzydkie wkurzaja mnie tez laski co gola nogi tylko do kolan, moim zdaniem to niechlujstwo - gladkie lydki a od kolan na calych udach jakies klaki

Gość Facet--_--21
Wygląda na to, że rzeczywiście ten spór jest bardziej o modę. Chociaż wydaje mi się dość ciekawy. Mało osób widać zdaje sobie sprawę z tego, że w sumie mają wybór: być modnym, czy nie być. W tym drugim przypadku, na ogół być sobą. W takim razie, jeśli ktoś woli wydawać pieniądze na bycie modnym (bo nie ukrywajmy, to kosztuje i to sporo) zamiast na bycie sobą, to chyba jest coś nie tak? No chyba, że ta osoba uważa, że jest sobą... Co również jest w pewnym stopniu prawdopodobne. I tak naprawdę większość z nas nawet nie zdaje sobie sprawy, jak bardzo jesteśmy podatni na wszelkiego rodzaju manipulacje. Jest to tym groźniejsze, że pewne mechanizmy wkradają się powolutku, a zarazem niepostrzeżenie i wypychają portfele tym, którzy potrafią to wykorzystać. A no właśnie, co będzie hitem następnego dziesięciolecia? Pianka do błyskawicznego usuwania owłosienia głowy?

bardzo ładne nogi... moim zdaniem wszytsko byloby w nich oki ale te wlosy rzeczywiscie psuja wyglad nog...

prawdziwe kobiety nie muszą golić nóg - bo mają idealnie gładkie bez tego a pozostałe powinny :)

A powiedzcie mi drogie dziewczynki, czym golicie nóżki i nie tylko, które maszynki są najlepsze do tego?

Gość gość
Jak czytam wypowiedzi kobiet, które piszą, iż nie depiluja sie, bo im chore dzieci płaczą, to mi sie włos jezy na głowie:o Dziwne, że starcza Wam czasu na mycie...😴

Gość hieronimeek
Wszystkie jesteście beznadziejne. Golenie nóg to skutek tego że kobiety już nie wiedzą jak na siebie zwrócić uwagę płci przeciwnej. Bozia po coś dała wam te włoski nie po to żeby je golić.A ksiuty które piszą że nie wydepilowana jest niechlują i brudasem są nawiedzone.Tylko naturalne jest piękne. A te wystrzyżone że niby czyste są??Ciekawe pod jakim względem.Wiem co mówię jestem facetem !!!! Jesteście zawistne i nietolerancyjne. Szkoda bardzo że nie mogłaś jeść przy nie ogolonych nogach sąsiadki.Czy ty siebie słyszysz co ty bredzisz?Wy wyjdźcie z siebie stańcie obok i oceńcie swoją pychę i głupotę.To że jedna z drugą pierdzi to jest obrzydliwe dopiero. Taka czyścioszka a kloca wali śmierdzącego.I gdzieżby to taka czyścioszka.Przyjrzyj się jedna z drugą na swoje brudne ciało wydepilowane wymasowane wybalsamowane i co? Wnioski zostawcie dla siebie.

Gość gość
Nie wmawiaj ludziom, ze Bozia nam rozdaje włoski...nie wszyscy wierzą w Siłę Wyższą obdarowująca ludzi włosami w dziwnych miejscach.No ale ok, broń swojej tezy...po co kobitom włosy na nogach, hę?