Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość belamari

gdzie w Katowicach jest jakies spa, fajny salon odnowy biologicznej?

Polecane posty

Gość belamari

zbliza sie urlop, wiec zamierzam wybrac sie na caly dzien do jakiegos gabinety na totalna regeneracje cialka ;) Znacie jakies fajne miejsca, gdzie mozna sie odprezyc w milej atmosferze i pozwolic sie rozpieszczac jakimis tajemniczymi zabiegami?

Gość belamari
podnosze :)

Gość Ja wpadlam w tym roku..
ja jde do spa Ireny Eris w Krynicy Zdroj. Ale ty szukasz w Katowicach... Ja tez mam zamiar sie odprezac i pobyczyc jednoczesnie hmmm.. :D

Gość belamari
no tak, ja bede miec na to tylko 1 dzien, wiec nie moge za daleko wyjechac :/

Gość belamari
prosze, pomozcie, bo w necie nic nie moge znalezc :(

Gość gość
Też mi się marzy taki dzień tylko dla mniej, jakiś masaż, zabiegi na twarz, potem fryzjer. Słyszałam dużo dobrego o tym salonie Prestige, moja koleżanka była z grupoona i była zadowolona. A jak z cenami. Mają bardzo drogo?

Gość gość
Z gruponu to wiadomo, że ceny są bardzo niskie. Ale bez rabatu też nie zdzierają. Ja robiłam w Prestige mikrodermabrazję i kwasy, zapłaciłam około 100 złotych, więc naprawdę spoko.

Gość taichiiii
ale niestety z tymi gruponami różnie bywa. Poza tym koleżanka wyżej ma rację, że bez rabatów i promocji też nie ma dramatu, można przecież znaleźć takie miejsce, gdzie będzie spokojnie, duża oferta zabiegów.

Gość gość
ja znam fajny niedaleko katowic (w bielsku) wiec mozesz podjechac, w sumie daleko nie masz;) www.dayspa.bielsko.pl a naprawde warto, bo mają mega fajne zabiegi i sa naprawde przyjemne dla ciała i zmysłow:)