Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak można

Gdzie powinnam sie zglosic gdy.??

Polecane posty

Gość Jak można

Dostaje od mieisaca codsziennie kilka razy dziennie smsy wulgarne i obrazajace mnie, gdzie powinnam to zglosić aby ta osoba co je pisze poniosła za to konsekwencje.???

Gość pogromca debilizmu
do kościoła bo gdzieżby indziej można, chyba nie do organów ścigania. :O

Gość Jumi
Na policję...,zadzwoń też do swojego operatora ale on niewiele chyba może zrobić.

Gość Jumi
Policja może dostać dane tej osoby i ją namierzyć...

Gość pogromca debilizmu
gówno prawda, w kościele zostanie odprawione nabożeństwo za tę osobę, aby więcej nie czyniła złego i będzie ok, policja nic nie pomoże bo powiedzą, że nie potrafia uruchomić swojego komputera. :O

Gość nekanie jest karalne
złóż skargę za nękanie. Żeby sprawa ruszyła trzeba mieć dowody - ale żeby zgłosić - nie trzeba mieć dowodów, policja ma obowiązek przyjąć zgłoszenie. Może to go trochę przystopuje.

Gość Jak można
Bo juz nie moge dostaje smsy nie zbyt fajne tzn. wulgarne, z tym nieiwem czy Policja coś z tym poradzi?? Co namierzy osobe i co dalej założy sprawe>?? No nieiwem czy powstrzymac sie od tego czy tez nie...

Gość pogromca debilizmu
ile można powtarzać, do KOŚCIOŁA zapierdalaj w niedzielę i proboszcz po dokładnym zbadaniu komórki i cycuszków zaśpiewa Ci 50PLN za msze w intencji "skurwiela, który nęka panią z fajnymi cycuszkami w drugim rzędzie za organistą". :O

Gość Jak można
zastanawiam sie czy zglosic czy dalej sie meczyc, Bo jak bym miala na karte to zmienilabym numer ale mam na abonament a umowa konczy sie za rok dopiero,,,:-((

Gość pogromca debilizmu
trzeba być pojebanym żeby zmieniać numer przez coś takiego. :O majtki lepiej zmień bo zachodni wiatr rybkę przyniósł.

Gość Jumi
To już jak uważasz,może operator zmieni ci numer ze względu na sytuację a dowody w postaci smsów są...

Gość Barbie09
???????????

Gość rydzek
wystarczy jak wyslesz mms'a zwrotnego ze swoja fotka, moze to odstraszy łobuza...

Gość do autorki topiku
zgadzam się z przedmówcą, przecież masz numer zwrotny, odpłać pięknym za nadobne i też poślij fajne smsy :( co ty blondi jestes czy co?! :)

ja miałam głuche telefony o róźnych dziwnych porach dnia i nocy, też nie wiedziałam co z tym zrobić. W końcu zdecydowałam się tę sprawę rozwiązać i zadzwoniłam pod numer, ż którego były te telefony - oczywiście właśiciel numeru nie odebrał. Wtedy mój mąż wziął sprawę w swoje ręce, zadzwonił z numeru zastrzeżonego i porozmawiał z moim dręczycielem ... o dziwo dotarło i telefony się skończyły.

Witam Do Autorki topiku: Tak serio, idź na policję. Ja od dłuższego czasu mam głuche telefony, nikt się nie odzywa tylko czasami puszcza melodyjkę. Tak się zawzięłam aby dorwać tego kogoś, że notuję datę i godzine jak dzwoni, a nawet nabyłam telefon z wyświetlaczem i wiem już kto to. Na początku też chciałam oddzwonić i odpłacić się ale wyznaję zasadę \"nie rusz gówna, bo śmierdzi\". Jeszcze kilka dni poobserwuję czy to ten sam numer zawsze się wyświetla i idę na policję.

Gość lato lato
idziesz na policję z dowodami, czyli smsami od dręczyciela. Oni muszą zdobyć pismo od prokuratora, aby operator udostępnił im dane do tego "dowcipnisia" - tak powinno być i mam nadzieję, ze w ten sposób uda ci sie rozwiązać tę sprawę