Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oskalpowana na lewej nodze

Chyba nie umiem zrywać plastrów...

Polecane posty

:( Oderwałam dziada ze skórą. Auuu... 😭 Zdarłam porządny kawał naskórka.:( Macie takie problemy?:o

Gość O rany ale
ale ty musisz miec siłe ja tak zrywam ze nigdy zerwac do końca nie moge biedna napewno boli

Gość anuśkaaaaaa
Jak ty to zrobiłaś? Ja nigdy nie miałam takiego przypadku. A co to za plastry? Ja używam joanny i są ok, mąż mi je zrywa, i to bez litości, a jaką ma przy tym radość :)

Gość nio cio głodne jeże
wy jesteście nienormalne;)

oderwałam tylko do połowy. i dobrze, bo zes... zrobiłabym chyba kupę z bólu.:o plastry veet. więcej plastrowania nie będzie! aż mi siniak wylazł.:o no! chciałam pięknie wyglądać to wyglądam... tak, że przez tydzień co najmniej będę w długich spodniach chodzić... 😭

Ja tak miałam z pachą:) potem chodziłam jak paker hehe bo mnie tak bolało, ale na nogach skóra nie jest taka delikatna dlatego dziwne ze tak sie stało ale współczuje naprawde! Moze uzyj depilatora nastepnym razem:)

Użyję. Plastry rzucam w kąt. Dam komuś kogo nie lubię.;)

Gość kiedyś też tak zrobiłam
co dziwne- tylko na przodzie łydek schodzą one razem ze skórą:o Dokładnie te same plastry tak mnie urządziły. Ale już na bikini, czy na udach działają super:o Nic nie rozumiem. Z tym, że ja zrywam od razu cały, a jak robiłam to pierwszy raz, bnie zorientowałam się, że zeszła skóra. Myślałam, że t5o takie podrażnienia. I potem miałam gigantyczne brązowe strupopodobne rany na całych łydkach:o Próbowałam jeszcze dwa razy potem i za każdym razem mończyło się to tak samo:(

Gość bedzie slonce w te wakacje
ile kosztuja plastry na zimno z joanny?

Ja akurat z tyłu łydki się tak urządniłam. Chyba nie ma reguły. W każdym razie już więcej się nie odważę na uzycie plastrów.;)

Gość anuśkaaaa
ja kupuję plastry joanna sensual z tubką z oliwką po ok. 7 zł, w opakowaniu jest 6*2 czyli 12 pojedynczych plastrów :)

Gość anuśkaaaa
a pach jeszcze nigdy nie depilowałam plastrem, podobno bardziej boli niż na nodze :(

Z tymi pachami to podobno włoski musza byc naprawde długie zeby one sie wyrwaly a nie skóra:P ja jednak juz nigdy wiecej tego nie powtorze! mam dosc chodzenia jak paker heh:)