Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość depilacja cukrowa no

NO TO W KONCU JAK TO JEST? BO WERSJE SA DWIE...

Polecane posty

Gość depilacja cukrowa no

CZY NAKLADAMY POD WLOS PASTE CUKROWA(OD KOSTKI DO KOLANA) A SCIAGAMY Z WLOSEM(W DÓŁ, OD KOLANA DO KOSTKI) CZY ODWROTNIE? BO NA ROZNYCH STRONACH PISZE ROZNIE I TU NA FORUM TEZ DWIE RADY SA. SPOTKALAM SIE NAWET Z CZYMS TAKIM ZE JESLI NAKLADASZ POD WLOS A SCIAGASZ Z WLOSEM TO NIE WRASTAJA POZNIEJ. JAK TO NAPRAWDE JEST... I JESCZSE KWESTIA SCIAGANIA: BO NIEKTORZY UZYWAJA PASECZKOW MATERIALU ZEBY SCIAGAC A INNI PO PROSTU SCIAGAJ TA PASTE, BEZ NICZEGO. HMMMM?

Nakładasz pod włos, ściągasz z włosem. A to czy z materiałem, czy nie zależy od konsystencji jaką udała Ci się uzyskać. Idealnie - bez materiału. Mi się nigdy nie udało...Pozdrawiam

Gość dolączam się do pytań autorki
up up:)

Gość ja kupilam dwie rozne pasty cu
krowe i na obu opakowaniach producent nakazuje nakladanie pasty z wlosem a zrywanie pod wlos.

Gość moze tak poczytasz
instrukcje obsługi ??? :O

troche trudno poczytac instrukcje obslugi pasty cukrowej ktora sie zrobilo samemu w domu:P nie sadzisz? :D ;)

Gość nie nie sądzę ze tak trudno
przeczytac instrukcje jakiegokolwiek środka do depilacji :O

Gość masikalka
KOBIETO WEZ NIE BADZ SKWASZONA I JAK NIE POTRAFISZ POMOC ALBO NIE UMIESZ TO SIE LEPIEJ NIE ODZYWAJ!! CZESC JOANNA:) TEZ MAM TEN SAM PROBLEM BO NA ROZNYCH FORACH I STRONKACH SA FAKTYCZNIE DIWE WERSJE NAKLADANIA! ALE TEGO ZE JAK USUWASZ Z WLOSEM TO NIE WRASTAJA NIE SLYSZALAM! KTOS COS NA TEN TEMAT WIE??? PANI SKWASZONEJ CO MA DZIS ZESPOL NAPIECIA PRZEDMIESIACZKOWEGO JUZ DZIEKUJEMY!! :D

Gość w górę
upupupupup

dzieki misikalka:) tez mnie tacy ludzie wkurzaja z lekka;) na opakowaniach moze i pisze ze pod wlos sciagac ale na niektorych forach to forumowiczki mowily zeby z wlosem, dlatego pytam