Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość O*N*A22

cillest dobre tabsy??

Polecane posty

Gość O*N*A22

cześć dziewczyny chciałam Was zapytać co myślicie o tych tabletkach, czy dobrze zabezpieczają i czy działają już od pierwszej przyjętej???

Gość ja wlasnie
tydzien temu rozpoczęlam pierwsze opakowanie :))) Naczytalam sie, ze po nich mdli dlatego przyjmuje je na noc :)) Nie czuje wzmozonego apetytu, nawet chyba jem mniej - zadnych dolegliowości nie ma, tylko bolą mnie piersi - czy jest szansa, ze sie powiększą??? w sumie jestem zadowolona , ale jakby troche urosły, to bym sie nie pogniewala :)) Ale najważniejsze, zeby przestały bolec :)) ogolnie pozytywnie

Gość **gwiazdeczka**
ja też biorę Cilest,skończyłam wczoraj pierwsze opakowanie, dobrze na mnie działają żadnych uciążliwych dolegliwości wszystko super, tylko mam nadzieje że działają i dzidzi nie będzie!!!czekam na okres który ma nadejść w czwartek!a piersi zaczęły mnie boleć tydzień temu dzisiaj już trochę mniej, chyba przestają to przez te tabsy się tak dzieje?

Gość biorę Cilest już onad rok
i wszystko jest ok.Piersi mi trochę urosly,nic mnie po nich nie mdlilo,nie przytylam,wyniki prob watrobowych mam dobre:-)Dzidzi nie ma więc dzialają;-)

Gość Sylwcia
Ja cillesty biore jakieś 2 lata, piersi urosły baaardzo natomiast ochota na sex spadła do 0.... Teraz zaxczynam brac Microgynon i boje sie czy nie przytyje ;) Pozdrawiam!

Gość gosiaczekrrrrr
ja biore go ponad rok... A CZY CILEST JEST DOBRY TO ZALEZY OD ORGANIZMU DANEJ KOBIETY!!!!NIE MA REGUł!!!!!!!!!!!!!!! poczytaj forum jest troche tematow o cilescie,ale nie przejmuj sie jak wypowiadaja sie negatywnie bo akurat na Cibie moga dobrzez zadzialac tzn bez skutkow ubocznych!

Gość Neli_19
czesc dziewczyny... ja cillest biore ponad rok i czuje sie swietnie w koncu jestem zadowolona ze swych piersi moja skóra jest delikatniejsza no i w ogole jest fajnie dzidzi tez nie ma pozdrawiam goraco wsztstkie ktore bioera te tabsy :)

Gość gryzlii
mnie po kilku tabletkach zaczął puchnąć brzuch i zrobił sie twardy, więc odłożyłam niestety :(