Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Króffka_robi_muu

Wydaje mi sie, że chyba sie zabije...

Polecane posty

Gość Króffka_robi_muu

Wydaje mi sie, że życie nie ma celu. Skoro są dwa światy, a przynajmniej tyle znamy, to po co męczyć sie w tym? Skoro ten jest gorszy, a tamten lepszy - to ludzie! Jaki w tym sens!? Śmierć jest tylko taką jakby...bramą, dzielącą te dwa światy. Boimy sie jej, a może tylko wyobrażenia o niej? Człowiekowi takie myśli przychodzą do głowy, kiedy świat wali ci sie na głowe. Ja mało nie zawaliłam szkoły, moja wielka miłość rzuciła mnie dla miss szkoły, starzy wywalają z domu, krzycząc za mną, że jestem dziwką. I biją:(. Ja im oddaje, bo gdzieżby inaczej, ale to jest dziwne. Coraz bardziej mam ochote sie zabić. Nic mi sie w życiu nie udaje:(... "Życie bez celu jest śmiercią... Nie pytaj dlaczego, bo nie usłyszysz odpowiedzi...🌼"... Daje 1000000000000000000000zł osobie, która wskaże mi sens mojego bytu. Bo życiem to tego nazwać nie można... Aha! I prosze - darujcie sobie złośliwe komentarze:). Nie mam na nie dzisiaj zbytniego humorku:).

Gość ale skad
masz pewność, że jest drugi świat?

Gość Króffka_robi_muu
ale skad - życie pozagrobowe - niebo, piekło...Te sprawy:) cholera wie kt - ja chyba już zwariowałam...

Gość dudek dans makabr
Piekło mamy na ziemi.

Gość ale skad
ale masz pewność, że one istnieją? I że tam bedzie lepiej? Nieco dziwnie to brzmi jak na tak poważne sprawy, ale można wpaść z deszczu pod rynnę...

Gość Króffka_robi_muu
hmm no nasłuchał sie człowiek troche o życiu poza ciałem i duszach, ale dalas mi troszke do myślenia - pewnie nie ma takiej minki, ale spoko:)

pomyśl o tym jak miło bedzie za 40 lat spojrzeć w lustro i powiedzieć sobie \"przegrałam życie!\" a każdej sytuacji jest wyjście i nie przejmuj się pierdołami :) życia pozagrobowego nie ma - po co rozwijałaby się tak medycyna?:)

Gość Króffka_robi_muu
Hmm...Ojej! No fakt!🌼:D

Gość ONNA
Na pobyt w niebie trzeba sobie zasłużyć... Jeszcze masz mnóstwo czasu na to. Wykorzystaj ten czas dobrze.

Gość Króffka_robi_muu
Taaa...Jest super...Ale ja już nie mam po co życ:(...Szkoła skończona, długów nie ma, nie ma jego, nie ma nic:(... I nie jestem taka pewna, czy za 40 lat bede chciała spojrzeć w lustro:(. A jeżeli wtedy nie bede umiała powiedzieć "Ciesze sie, ze wtedy tego nie zrobiłam"? Jak jest sens w moim życiu:(...Nie ma miłości, nie ma rodziny, przyjaciółka ma coraz mniej czasu - wiadomo. Rodzina i wogole:). Nie mam jej tego za złe, ale coraz mniej trzyma mnie przy życiu:(...Chyba sie zabije;(...

Gość Wood
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3256597 Mi też nic w zyciu nie wychodzi,jednie co to sie w miare dobrze ucze.Rodzicami sie nie przejmuj,szanuj ich ...bez wzgledu na to co mówią,bo czesto jest tak ,ze mówia tak z miłości i troski o ciebie.A w zyciu kazdy ma swój cel,prawda,ze ten swiat jest niesprawiedliwy,bo tak jest ale,ludzie sami go tak kształtują,to nie jest wina p.Boga on nie stworzył bomb atomowych,broni,chorób...Weź sie otrzasnij i idz do przodu z podniesioną głową.Facetemm sie nie przejmuj widocznie nie był ciebie wart!

Gość Wood
Życie pozagrobowe jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!