Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rgb

jak wyniki na studiach przekladaja sie na pozniejsza kariere zawodowa?

Polecane posty

Gość rgb

Tak sie zastanawiam, bo moj peirwszy i drugi rok studiow to yl koszmar - ledwo sie udalo i myslalam o zmianie keirunku to bylo nie to i bylam tego pewna. rok 3 - nagly blysk i zaczelam uwielbias ten keirunek - mialam genialna srednia itd. ro k4, pierwsy semestr - tak sobie nie za dobrze, nie za zle, ale raczej byl to wynik spadku pracowitosci i panowania lenistwa, za to ten semestr - 4 rok, semestr 8 - beznadzieja! przykladalam sie do pracy maksymalnie - wszstko mialam zrobioe jak nalezy,. wlozylam cale serce, a wyniki...? szkoda gadac! :( to jak to jest? przeciez tak sie staralam - zero lenistwa, tylko rpaca i wyniki do bani! lepsze mieli ludzie, ktorzy usiedli i w jedna noc to zrobili... czy ja sie do tego nei nadaje? ;''''(

oceny na studiach , to jedna wielka loteria , no w 85% :P i na samą myśl o ocenianiu studentów :o krew qrewsko mi się gotuje 😡 i nie ma to żadnego , no w 5% ;) zadnego znaczenia i przełożenia na karierę zaw.

Gość rgb
dziekuje za te jakze pocieszne statystyki :)

Gość w pracy oglądają co najwyżej
dyplom a nie indeks :-) Poza tym kto powiedział, że znajdziesz pracę zgodną z kierunkiem studiów? Liczy się tytuł a nie oceny

Gość rgb
dziekuje za pokazanie sposou myslenia :) calkiem to skuteczne - juz przestalam sie dolowac, tylko posprzatalam meiszkanie i poczytalam sobie troche ksiazke... :)

Gość a czy nie jest tak
ze teraz na dyplomie maja tez byc wypisane wszystkie oceny, jakie sie zdobylo na studiach? jakis czas temu o tym mowili, ale niewiem w koncu, czy rzeczywiscie te plany maja wejsc w zycie

Gość rgb
kwietniowa czarownica - majgull axelsson a co, polecisz mi cos lepszego? ;)))

Gość rgb
a dlaczeg ouwazasz, ze te ksiazki sa lepszejsze od czarownicy? ;)

Moherowy - \"Boso ale w ostrogach\" juz przerobiłaś ? ;) Z tego zakresu chyba moja ulubiona - podane pozycje - :classic_cool: PS - watek główny - wg.mnie przełozenia brak , a istniejace to marniutki procent ;)