Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anik_a2

Wymiana plomby...

Polecane posty

czy jest to bolesny zabieg i czy koniczne jest znieczulenie...? Jutro ide do dentysty i cholernie sie boje :(

W poniedziałek ide zmienić plomby i sie boje bo nie wiem czy to boli prosze napisać!!!

ja mialam ostatnio wymieniana bo mnie strasznie bolal zab, mialam rope itp...:o obylo sie bez znieczulenia, nic nie bolalo, koles mi wiercil chyba z 10 minut a ja sobie lezalam i nic, zadnego bolu...:) a smierdziala ta plomba jak nic... wiesz mialam ja kilka lat to w koncu moze smierdziec:P wymienialam moze z pol roku temu i wszytsko jest dobrze:) u mnie nic nie bolalo :) ten zab mialam leczony kanalowo i tez musial mi kanaly troche przeczyscic i jak zobaczylam tego druta ktorego wsadza to masakra:P drut z 4 cm jak nie wiecej na pewno mial :P na pewno bedzie dobrze:) jezeli masz wszystko dobrze z zebem a chodzi o wymiane plomby to nic nie bedzie bolec ja mysle:)

a poza tym jesli cie zacznie rwac to mozesz od razu powiedziec ze chcesz znieczulenie bo za bardzo boli, i po klopocie:) i nie nakrecaj sie bo wyobrazasz sobie ze bedzie niewiadomo jaki bol a z reguly jest tak ze bolu nie ma albo jest baardzo malutki:) dasz rade:D

Gość plastic surgery
ząb leczony kanałowo jest martwy więc nie ma prawa boleć:)