Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość radawanka

czy zrobic pierwszy krok?

Polecane posty

Gość radawanka

Ostatnio na imprezie spotkalam znajomego z ktorym znamy sie kilka lat?I on caly czas mi pokazywal ze jest mna zainteresowany,pytal czy mam plany na nastepny wieczor...itp.ogolnie bylo ok.ale nniestety nie wzial mojego nr.telefonu.i zastanawiam sie teraz dlaczego?bo wyraznie dal mi do zrozumienia ze chcialby sie ze mna spoykac?w sumie gdyby go chcial miec to ma mozliwosc ,bo zna mojego brata,sama juz nie wiem.

a jak Ty sie zachowywałaś, kiedy sie Tobą interesował? jeśli sama nie wykazałaś ani odrobiny zainteresowania, to może sobie odpuścił z obawy przed porażką? ;)

Gość ja ja ja
poczekaj pare dni, moze on zadzwoni :)

Gość radawanka
Sprzątam wagony pociągów pospiesznych na bocznicy dworca kolejaowego w Radomiu i wstydze sie mu do tego przyznać bo wtedy to juz na pewno sie ze mną nie umówi !!!! :(

Gość radawanka
w sumie to jak go spotkalam caly czas juz z nim siedzialam,a no i imprezka przedluzyla sie do godz. 8 rano. Raczej dalam mu do zrozumienia ze jest ok.i go lubie,a z drugiej strony nie bede mu sie rzucac na szyje i sama proponowac spotkania. Trudno.Przezyje.Nie ten to inny.Pozdrawiam.

Gość radawanka
Amant-no nigdy nic nie wiadomo.Kazdy jest w czyms lepszy.