Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aggie

Posiadaczki CIENKICH włosów - łączmy się!

Polecane posty

Wiem, że trochę bufonowato brzmi temat tego topiku, ale chcę się wreszcie wziąć za siebie i zrobic coś z wosami. Są zadbane, często myte i odżywiane, ale bardzo cienkie, mimo, że gęste. Proponuję, żeby wpisywały się tu posiadaczki równie cienkich włosów, może wymienimy się jakimiś poradami i sposobami na ujarzmienie tych cienkich ogryzków? Od kilku dni wróciłam do dawnego sposobu, po którym faktycznie zgęstniały mi włosy, tzn. przestały wypadać - piję drożdże. Raz dziennie, az mi żołądek do gardła podchodzi, ale jakoś to wytrzymuję. Dzisiaj ide sobie kupic jakąs odzywkę, myślałam o tej z fitokeratyną z Joanny, ale czy któraś z Was używała kosmetyków Kerastase z serii np. Volumactive? Podobno to znakomite kosmetyki, ale drogie i chciałabym wpierw poznac czyjąć opinię, zanim zaryzykuję. A jak Wy dbacie o swoje cienkie włosy i co robicie, żeby optycznie było ich więcej?

Nie uzywalam Kerasatase ale kupilam sobie pare dni temu kosmetyki firmy ALFAPARF z seri Midollo do zniszczonych i farbowanych wlosow. Mam szampon, maseczke i ampulki. Sa tansze niz Kerastase, szczegolnie na Allegro. Moj fryzjer uzywa tylko Alfaparf. Zobaczymy jakie efekty, ale chetnie poslucham co inne dziewczyny o nich twierdza.