Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baybuska

ZAGINĘŁA DZIEWCZYNA -to nie zart, prosimy o pomoc!!!!!

Polecane posty

Gość baybuska

http://stronghold.ovh.org/inne/asia.html ludzi chcacych pomóc w poszukiwaniu zaginionej prosze o umieszczenie tego linka w miejscach czesto odwiedzanych w sieci. Jezeli jest to mozliwe prosze o przesłanie tej wiadomosci meilem do znajomych-nie jest to kolejny łancuszek bardzo prosimy o pomoc dziekuje

Gość sa wyjatki

Gość wow wow wow
wszystko ok. Tylko ten Rutkowski......... sa inni, koniecznie ten sciemas i przekretas?

Gość mmmmmmmm
Boze, jaka piękna dziewczyna...

Gość studenkaaa
nie no bez jaj to nie jest miejsce na takie zbiorki

Gość hmmmmmmmmmmm
Gdy zaginął mój kolega 2 miesiące temu to NIKT się tym nie zainteresował. Bo nie był studentem i każdy miał go gdzieś.

Gość ona........
smutne:( mam zle przeczucia..ale trudno miec dobre, skoro jeszcze nic nie wiadomo, ani ciala nie odnaleziono, ani nikt jej nie widzial...szkoda jej:(

Gość żywe srebro
hmmmmmmmmmmmm taaaaak, to na pewno był powód - tylko studentów szukają. :O ona - Oscar za wyczucie i takt. :O

Gość asfaqefsefsqef
bardzo ładna i wesoła dziewczyna mam nadzieje ze sie odnajdzie

Gość zeby nie bylo
zeby nie bylo jak ta z krakowa

Gość sadd
a moze ten koles ja porwał? gadała z nim 3 czerwca na fotce,podął jej numer gadu,on jest z zagranicy

Gość urocza bestia
Trzeba być dobrej myśli

Gość sara1977
Przesłałam link do tej strony wszystkim moim znajomym. Mam nadzieję ,że Asia się znajdzie.

Gość sadd
jak mogła tak poprostu zniknac//??

Gość hmmmm...........
to przykre :( mam nadzieje ze wkrotce wroci do domu cala i zdrowa🌻

niech rodzice spróbują skontaktować się z Panem Jackowskim z Człuchowa - to ten słynny jasnowidz. byłam u niego jak nam samochód ukradli. on się specjalizuje niestety w odnajdywaniu zwłok - najlepiej do 14 dni od zaginięcia człowieka. mozna zadzwonic na centrale telefoniczną w Człuchowie i podadzą nr telefonu. ja miałam ale wyrzuciłam, auto się znalazło. on nie kazał sobie płacic tylko \"co łaska\". gostek znalazł mnóstwo ludzi. widziałam u niego setki podziekowań z komisariatów policji. jest naprawdę dobry. trzeba do niego jechać osobiscie i wziąć zdjęcia i jej ciuchy i drobiazgi osobiste.

Gość rafutid
a czy nie było czasem tak, ze ASIA NIE ZDAZYłA NA POCIAG i poszła stopa? kto wie?ja kiedys miałam taka sytuacje zatrzymywałam stopa z siostra, 2 atrakcyjne dziewczyny...no wiesz po chwili zrezygnowane stwierdziłysmy ze chyba jednak wracamy do domu bo nci nie chce sie zatrzyma...az tu nagle..Sam(i to było podejrzane) zatrzymał sie facet...samochode coupe..dwurzwiowym no i pytał sie czy wsiadamy..my głupie wsiadłysmy kierowca stary on młodszy wsiadłysmy.. a ten co prowadził norlamnie sobie piwo popijał, był stary, zarosniety, oblesny,, zaczał nas wyzywac a ten młody tylko sie smiał miałam serce w gardle powiedzieli ze nas wywioza kierowca był pijany.. ale ja zaczełam drzec sie drapac, panikowac..wystraszyli sie na maksa..mowiłąm ze maja nas puscic ze maja nas wypuscic ze siostra, ze siostra ma małe dziecko i w ogole.wyrzucili nas jak szmaty nigdy wiecej juz nie ejchałam stopem

Nie wiem czy to ma znaczenie ale ja widzialam kogoś podobnego w Wejherowie, no ale moge sie mylić ale naprawde kogos podobnego widziałam

Gość uuuuuuuuuuuuuuuu
A ja tam w Jackowskiego nie wierze! Moja koleżanka pare lat temu również zagineła, jej rodzina zwróciła się do w/w pana który ze smutkiem stwierdził że dzewczyna już nie żyje, narysował nawet mapkę gdzie niby znajdują się zwłoki a potem pełno ludzi tam szukało jej przez 3dni i nic. Ściemniacz!

Gość stary piernik
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3258924&start=90 22.06] 19:10 stary piernik Obawiam się że autor ma jednak rację opisując te przygody ale chyba wszystkiego nie napisał i zatrzymał coś na deser. Do naszej firmy przyszło nie dawno dwóch młodych facetów w wieku 23 - 25 lat i to obaj opowiadali na temat imprez i co się dzieje na imprezach to mnie szczęka opadła Młodzi faceci przed wejściem na imprezę zakładają się o flaszkę na przyklad , który na imprezie 'wyrwie laseczkę' nie mającą powodzenia, taką dziewczynę która podpiera ścianę lub jest trochę puszysta, czyli mało atrakcyjna . I zaczyna się . Przystojniak podchodzi do takiej mało atrakcyjnej kobiety i zaczynają rozmowę . On jej z predytacją mówi komplementy , stawia piwo , idą razem potańczyć a dwóch pozostałych kolesi się przygląda. Przystojniak jest wobec kobiety bardzo miły i sympatyczny , dziewczyna jest tym facetem wprost zauroczona , prawdopodobnie już dawno nie miała do czynienia z takim przystojniakiem i sympatycznym facetem ale nie wie o tym, że to jest tylko podstęp . On mówi jej, że musi wyjść do łazienki , ona idzie za nim . Kolesie dobrze się bawią i idą za nimi. Ona w łazience lub gdzieś w okolicznych krzaczorach robi jemu loda. Przystojniak wygrał zakład i flaszkę od kumpli . Tej kobiety już nie chce znać , to był tylko żart i o zakład chodziło. Na następnej imprezie się kolesie spotykają i znowu zakładają. P.S. Jeszcze coś słyszałem od młodych pracowników ale być może to jest plotka , to że młodym kobietom dosypują faceci różne świństwa do piwa i potem kobiety są gwałcone to już cała Polska o tym wie ale podobno istnieje jakaś mafia, która potrzebuje ludzi na części , części są w cenie .

Gość jakasia1980
jest na regionalnej teraz reportaz o niej

Gość jakasia1980
tzn na 3

Gość tak się zastanawiam
W Łodzi na 3 jest o ośmiornicy ale to wszystko raczej nie na ten temat...

Gość ropaczona i załamana
Ona pewnie już nie żyje, zakatowana przez jakiegoś psychopatę lub zboczeńca. Wiem, że trzeba miec nadzieję, ale takie ładne dziewczyny są często mordowane. Bo ładne. Módlmy się o jej powrót, obym się myliła!

Gość asasd
niekonicznie TAKIE łADNE DZIEWCZYNY CZESTO Są WYWOżONE NA ZACHód, odbiera sie im dowody osobiste, wszytski dokumenty tozsamosci i zmusza siła, gwałtem wrecz, przemoca do prostytucji.. miejmyu nadzieje ze to włąsnie taki scenarisz..bo przynejmniej była by szansa ze zyje

Gość sdadaf
wiadomo cos o niej?

Gość a ja pytam
co z ta dziewczyną? Wiadomo juz coś? Napiszcie!