Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ANNA NNA NA A

JA MAM 30 lat a mój przyszły mąż 70 - co o tym sądzicie????

Polecane posty

Gość ale tu bzdury piszesz
puknij się barania glowo, najpierw był w Oświęcimiu a potem w POWSTANIU WARSZAWSKIM walczył mając 9 lat, podaj jego pseudonim z POWSTANIA WARSZAWSKIEGO i w jakim oddziale był lub zamilknij na zawsze !

Gość blevkekemememe
beka jednym slowem ale powodzenia...

Gość ANNA NNA NA A
Co do sexu, to mój facet dorównuje niejednemu dwudziestoparoletniemu mężczyźnie. Dba, żebym to ja była zadowolona i z mojego doświadczenia w tego typu kontaktach (doświadczenie średni) jest najlepszy i wcale nie staroświecki. Pewnie porównujecie go do swoich dziadków, a to błąd. Mój facet lubi sobie pograć w grę na komputerze, wie co to Internet, potrafi mi kupić ubranie (i to takie , które mi tez się podoba), kupuje mi farbę do włosów, lakier, podpaski, rozśmiesza mnie, zna mnóstwo kawałów....... Nie czuć od niego naftaliną.

Gość ale tu bzdury piszesz
wypierdalaj stąd bo do stena jeszcze naboje mam , czy rozumiesz głupolu ?

Gość ANNA NNA NA A
do tej pory to co napisałam jest prawdą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Proszę więc mi nie pisać, że coś nie jest prawdą. O moim facecie nakręcono juz kilka filmów i napisano kilka książek na podstawie jego historii (II wojna światowa i po), a była bardzo tragiczna. Niestety jako 9 latek, był dojrzalszy od wielu z was. Rozminowywał też powojenną Warszawę (mając 10 lat).Z chęcią podam Ci jego pseudonim, ale już na mailu.

Gość Hanuszkiewicz
Napisz tu nazwisko tego bohatera narodowego .

Gość ANNA NNA NA A
Jesli ktoś nie rozumie jak można kochać 70 latka i jak 9 latek mógł walczyć na wojnie, to niech najpierw poczyta kilka książek i obejrzy kilka filmów dokumentalnych, bo na jednym z nich jako dziecko został on uwieczniony. Co prawda walczył o inną Polskę (sprawiedliwą) i jakby wiedział o co ta walka naprawdę była, to teraz dałby sobie spokój.

Gość PONURY Z BATALIONU AK
Też chcę znać pseudonim naszego kolegii

Gość bbbbbbbbbbbbbbbbbb
wez przestan, nie pisz zadnych nazwisk ani pseudonimow. jeszcze sobie problemow narobisz a ten ciul ktory to chce wiedziec niech ************ :O:O

Gość ANNA NNA NA A
Rzecz jasna nie będę tu podawać niczyich nazwisk, bo od samego jego długości dostałbys oczopląsów. Nie o to w tym forum chodzi. Możecie mi wierzyć lub nie, ale nie mam powodów do koloryzowania, a na umyśle tez zdrowa jestem. Ta historia owszem jest dziwna, sama na poczatku w to nie uwierzyłam, ale jest prawdziwa i wiele wiele innych momentów z jego zycia, którymi mozna w zasadzie rozdzielić 30 ludzi.

Gość pisz nadal i nie przerywaj

Gość ANNA NNA NA A
Na murach MUZEUM POWSTANIA WARSZAWSKIEGO w Warszawie (mamy darmowy karnet dla dwóch osób z wiadomych względów)jest wyryte jego nazwisko, więc sobie poszukaj, możesz też skontaktować się z muzeum w Oświęcimiu.

Gość ANNA NNA NA A
Chciałabym tylko poznać wasze opinie na temat tej róznicy wieku, co mnie oczywiście i tak nie zniechęci i wkrótce bedziemy szczęśliwym malzeństwem :-) To czy ktoś wierzy w historię opisaną powyzej mnie nie obchodzi, bo ja wiem jaka jest prawda.

Gość olalalallaaaa
a ja jestem zazdrosna, bo tez chciałabym takiego faceta, anie jakiegoś niewychowanego chama i brutala

Gość gdyby wszystko bylo ok
to kobieta nie pytalaby obcych ludzi o zdanie. to mi sie wydaje dziwne. ja sie nie radze na forum w sprawie mojego malzenstwa. takie sprawy rozwiazuje sie wspolnie z malzonkiem lub z przyjaciolmi. tragedia.

Gość gosc ciezko przezyl wojne to
mu sie na stare lata w glowie przewrocilo :)

Gość jesli go tak bardzo szanujesz
i jesli jest zasluzony podczas wojny to nie kalaj jego dobrego imienia dyskutujac o waszych sprawach intymnych na forum. kochasz go to z nim badz i nie rob z tego cyrku.

Gość ANNA NNA NA A
Chyba część nie rozumie pytania. Pytałam co myślicie o różnicy wieku. A wy tu o wszystkim innym byle nie na temat. Nakresliłam moją historię, abyście nie zadawali mądrych pytań w stylu: czy jesteś panną, a czy mu jeszcze staje, a czy jego pomarszczona i obwisła skóra przeszkadza mu w chodzeniu. No, ale tak to już jest. To chyba zależy od ilorazu inteligencji - im większy tym łatwiej coś zrozumieć....

Gość wiadomo ze jest to jednak
duza roznica wiekowa. No ale przeciez to chodzi o milosc a nie wiek. Najwazniejsze jest porozumienie i milosc. Jesli naprawde go kochac i on ciebie i jest wam ze soba dobrze to wiek tu nie ma zadnego znaczenia, wydaje mi sie ze kiedy ze soba przybywacie to na pewno nie odczuwacie tej roznicy wiekowej. Cieszcie sie szczesciem i nie przejmujcie sie innymi bo oni moga byc po prosty zazdosni.....

Gość Laurielle Malenn
Znam dwoch psychiatrow. Obaj sa mocno pierdolnieci. Wydaje mi sie, ze Twoj ukochany sciemnia albo ma juz demencje. W Oswiecimiu nie bylo kary sciecia, tylko komora gazowa albo rozstrzelanie.

Gość magdalenka81
jak dla mnie ktoś tu chyba albo ostro ściemnia, albo cuda sie zdarzają. Fakt faktem - dziadek nie ma wstydu by sie wiazać z 30 letnia kobietą....:O

Gość majtkowa
ja mysle ze on juz w takim iweku to nie da rady :D

Gość Noemii
powiedz mi jak to jest obciągać dziadkowi co ma 70 lat?:P