Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *tableta*

plamienia

Polecane posty

Gość *tableta*

dziewczyny zażyłam 6 pigułke i ciągle plamię,czy to się niebawem skończy,bo mam już tego dość

Gość co sie dzieje
ja dzis zazylam 8 i nadal krwawie.cala niedziela i prawie caly poniedzialek bez krwi az tu jak przed chwila zaczelam sie kochac z facetam i patrze a tu krew:(.jestem zalamana.i ostatnio wyczulam jakiegos guzka w pochwie , tam przy koncu.czy to moze jakas choroba??czy nic mi nie jest??

Gość siqo
Ja miałam plamienia całe 1 opakowanie...do konca, a pojawił się okres z odstawienia.Teraz po przerwie zaczynam opakowanie 5go dnai juz po okresie.Wtedy nie ma takich sensacji.

Gość *tableta*
ja chyba nie zwytrzymam z tym plamieniem gdyby miało trwać cały miesiąc a co z cudownym i bez krwawym seksem???

Gość co sie dzieje
a ja sie boje ze cos ze mna nie tak.moj facet jest wyrozumialy i napewno mnie nie zdradzi z tego powodu ze przez moje krwawienie nie mozemy sie kochac ale ja juz mam tego dosc.czekalam na ten okres 3 miesiace bo tak mi sie spoznial i zaczelam brac tabsy miedzy innymi zeby go wyregulowac.a tu sie okazuje ze bede krwawic caly miesiac!!

Gość *tableta*
nawet mi nic nie mów. Zaczęłąm brać pigułki aby wreszcie móc czerpać z seksu to,co najlepsze a non stop musieliśmy wycierać tą wstrętną krew. Ja nie chce tak cały miesiąć!!!

Gość siqo
Trzeba było wziąść 5go dnia, albo skonsultować z lekarzem ewentualne skutki uboczne...Tabletki to nie cudowna witamina, a hormon do którego się organizm przyzywaczić musi. Nie fajne, ale po 1 opakowaniu minie.

Gość neni
dziewczyny a co waszym zdaniem oznacza plamienie przy 5 opakowaniu ? :| nigdy wczesniej nie mialam nic takiego, nawet w pierwszych 3 miesiacach stosowania kiedy moze to wystapic a teraz nagle ... co moze byc powodem ?