Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIE MAMY JESZCZE

ORKIESTRY ZE ŚLĄSKA

Polecane posty

Gość NIE MAMY JESZCZE

PISzcie swoje numery i co polecacie bo nie wypaliła nam orkiestra na 18.08.2007

Gość izabela1982
czesc.szkoda ze nie napisalas dokladnie miejscowosci,bo slask jest wielki.ja tez wsumie szukam ale wokolicach rybnika ,wysle ci troche namiarow,ale na 100%nie wiem jak spiewaja bo slyszalam ich tylko w necie ,wiec sama zrobisz z tym co chcesz. http://www.salsa.wesele.opole.pl http://www.twinband.zespoly.pl/ozesp.jsp www.kwartet-pyskowice.prv.pl www.nastroj.prv.pl www.adamsband.prv.pl www.zepsolsong.com prosze

Gość Sierpień
Nie mamy jeszcze.......widzę żę mamy slu w ten sam dzień :) Ja mam akurat zaprzyjaźnioną orkiestrę z wesela mojej siostry :D Pozdrawiam

Gość NIE MAM JESZCZE
Okolice Mikołowa!!!

Gość była panna
Mogę polecić Ci zespół Forum z Żor bo grali na moim weselu bardzo fajnie są to 4 osoby Najlepiej zadzwoń 602 688 182

Gość Polecam...
AdamsBand! Grają świetnie,możesz sobie sama wybrać ile chcesz osób(klawisze,wokal-dziewczyna,saksofon,skrzypce).Muzyka nowsza i troche starsza,świetne zabawy,niedrogo,a grają tak długo jak goście się bawią i jak życzy sobie tego młoda para;) Linka widziałam już powyżej (www.adamsband.prv.pl)

Gość JESZCZE NIE MAM
DZieki za te zespoły przesłucham i moze coś wybiorę chodziło by mi tez o to aby mieli dobrego wodzireja

Witam wszystkich. Widzę że piszą tu o nas ....bardzo dziekuje za zaufanie i polecenie nas. Jestem szefem zespołu AdamsBand . Gramy na całym śląsku i nie tylko. Wszystko co napisano o nas powyżej całkowicie sie zgadza,a osoby zainteresowane zapraszam na spotkanie osobiste.Aby wszystko opisać musiał bym bardzo dużo pisać. Szczególnie polecam oglądnięcie filmów z wesel gdzie robimy różne zabawy....ponieważ powyżej było zapytanie o wodzireja Mamy wodzireja oczywiście .... a zabawy na weselu to na pewno jedna z mocniejszych naszysch stron. Mamy również własnego kamerzystę Zapraszam na naszą stronę: www.adamsband.prv.pl

Polecilabym Ci zespoł BOSS z Knurowa ale mam ten zespol na 18.-8. 2007 zarezerwowany. Jest jeszcze SONATA z Orzesza. Jesli jestes zainteresowana podam namiary :)

Gość Orkiestra dęta KWK Bolesław Śm

Witam, serdecznie polecam zespół GOLDEN z okolic gliwic, Mimo że dwóch kolesi w młodym wieku około 23 lata to zrobili taką impreze o jakiej nawet nie myślałem, super wokale i zabawy które rozbawiały ludzi, żałujemy tylko z żoną że zrobiliśmy jeden dzień wesela bo przy takiej kapeli można bawić sie bez końca. Nie są drodzy bo za jeden dzień skasowali nas 1600, 100 spuścili więc cena moim zdaniem dobra. Zostawiam namiary jakby był ktoś chętny, na prawde gorąco polecam. 510 873 664 numer do zespołu.

Gość worek kartofli
a kanapki ze sobą biorą?

Gość muzykant nie Janek
i pewnie jeszcze grają na żywo? :-D

Gość poyebało cie
a na koniec robia loda świadkowi :o Kuba88 - wystarczy tej kryptoreklamy - spierdalaj