Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lilia_

Czy ktoś z Was też tak ma?

Polecane posty

Jestem w stalym zwiazku od 4 lat,slub mialam kilka miesiecy temu,mamy male dziecko-jednak nie ono bylo powodem slubu(jeszcze przed zajsciem w ciaze planowalismy slub).Kocham meza baaardzo,nie wyobrazam sobie zycia bez niego,a on beze mnie,nie klocimy sie(male spiecia czasem bywaja,ale szybko dochodzimy do porozumienia),mamy wspolne zainteresowania,nasze zycie jest pelne atrakcji,nie nudzimy sie w zwiazku,uwielbiamy wspolny seks.Jednym zdaniem-jestesmy szczesliwi razem i na dzien dzisiejszy wiemy,ze razem dotrwamy do poznej starosci.Wszystko brzmi pieknie,ale.........zawsze-i w tym zwiazku i w poprzednich tych mniej powaznych mialam \"kosmate mysli\".Pociagaja mnie inni mezczyzni i sa tacy z ktorymi mialabym ochote na seks.Jestem atrakcyjna kobieta i podobam sie mezczyznom,wiem tez ze niektorym zupelnie nie przeszkadza fakt ze jestem zona i matka.Czesto jak ide z wozkiem-zwlaszcza teraz gdy zrzucilam zimowe ciuszki(na spacer z dzieckiem nie ubieram sie jednak wyzywajaco)-faceci zagaduja,usmiechaja sie,pytaja czy moga mi towarzyszyc w spacerze itp. No i to jeszcze bardziej mnie kusi(chociaz wiem,ze nie zdradze meza!!!chyba ze on to zrobi),bo wiem,ze moge miec tych co mnie pociagaja.Nawet czasem mam erotyczne sny z innymi (nie czesto,ale jednak sa).To nie jest tez tak,ze sie nie \"wyszalalam\".No ale jednak pojawia sie ta mysl,ze fajnie by bylo spedzic mily wieczor z innym. Jednak nie zamienilabym meza na zadnego innego.Czy Wy tez macie tak?

Gość jaaaa tak mam
i kaaaazdy ma! juz dosyć!!! swiat nie jest zlyyyyyyyy...

Gość może to nuda
Jeśli myślami jesteś z innymi i coś cię do nich ciągnie to raczej na pewno nie jest w twoim związku tak super! Może to nuda? Nie wiem...

no wlasnie zastanawiam sie nad tym dlaczego tak jest,bo ja naprawde szaleje za nim i nie zamienilabym go na innego! a jednak mam ochote na chwile zapomnienia z innym.Za kazdym razem gdy bylam w zwiazku pociagali mnie inni-nie zdradzilam jednak nigdy,bo uczciwosc jest u mnie na pierwszym miejscu.Jednak wiem,ze moje mysli wcale nie sa uczciwe i zastanawia mnie jeszcze cos-czy da sie zwalczyc te mysli,bo mam meza i nie toleruje zdrady.hmmm,czlowiek zawsze znajdzie sobie jakies problemy.

Gość Przestań dziewczyno
fantazjować i zakladać kolejny idiotyczny topik, nie masz ani meża, ani dziecka ... odpuść sobie ... Marzenia każdy ma, ale nie musisz zaraz tutaj o nich pisać

do \"Przestań dziewczyno\"- pytal sie ciebie ktoś,coś? NIEEEEE!,bo ja do kretynow nie pisze.Nie chcesz odpowiadac to nie odpowiadaj. sio mi z mojego topicu!!!