Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moki6

zwiazek na odleglosc-czy to wszystko przetrwa???

Polecane posty

Gość moki6

chodze do liceum i jestem ze swoim chlopakiem juz ponad dwa lata i bardzo sie kochamy chociaz nie raz bylo miedzy nami zle ale zawsze sie godzimy i naprawde jest mi z nim cudownie i jestem z nim szczesliwa. mam okazje wyjechac na rok do szkoly w anglii, zeby podszkolic jezyk, myslicie ze moj zwiazek to przetrwa? myslicie ze jak wroce po roku to moglibysmy byc ze soba razem? czy lepiej nie rezygnowac z tego zwiazku i zostac w polsce? co o tym myslicie??? czy ktos zna takie zwiazki na odleglosc?

Gość Jestes jeszcze bardzo mloda
masz okazje jechac, jedz... w waszym wieku wiele zwiazkow sie rozpada naturalnie, nie obraz sie, ale jeszcze wiele przed Toba... Moze bedziecie ze soba na cale zycie a moze to sie rozejdzie po kosciach.. na pociesze opowiem ci historie mojej kumpeli.. swojego meza, z ktorym tworza bardzo dobre malzenstwo, poznala listownie, jak byla na poczatku 4 klasy l.o. Pochodza z roznych miast (3 godziny expressem) na poczatku byly tylko listy, po roku pierwszy raz zobaczyli sie na zywo, po 2 latach zaczeli tworzyc pare a po pieciu wzieli slub.....

Gość moki6
no z jednej strony mi szkoda tego wszystkiego bo naprawde go kocham a 10 miesiecy to jednak kawal czasu i wszystko moze sie zdarzyc i oboje sie zmienimy ale z drugiej jak zostane i sie rozejdziemy to bede zalowac ze nie pojechalam i nie wykorzystalam swojej szasny.

Gość Palmita
Ja bym pojechała;)- ja tez jestem w LO - a wyjechał moj chłopak - jakos dajemy rade- nie zawsze byo rozowo, jesli naprawde sie kochacie i co najwazniejsze ufacie sobie- to mysle ,ze bedzie ok.Wazne tez czy kontakt telefoniczny czy internetowy bedzie czesty- to bardzo pomaga przetrwac :)a on jakie ma na ten temat zdanie> chce zbeys pojechała?

roznie to jest u mnie bylo tak: poznalismy sie pokochalismy sie ale niestety te 10 miesiecy to bylo za duzo dla nas oboje moze dlatego ze oboje bylismy wtedy gowniarzami a moze poprostu nie bylismy sobie przeznaczeni teraz jestem zupelnie z kims innym i wcale nie zalyje ze tak sie stalo jedz a przekonasz sie czy to milosc na cale zycie czy moze tylko tak wam sie wydaje a to ze jestes bardzo mloda nie ma tu nic do rzeczy mozesz swoja wielka milosc spotkac w wieku 14 lat a mozesz dopiero np 35 na to nie ma reguly ja osobiscie radzilabym ci wyjechac potesknicie za soba a pomysl jakie mile bedzie spotkanie po tak dlugiej rozlace :)

Gość moki6
on chce zebym zostala ale boi sie ze bede zalowac np jak sie kiedys rozstaniemy(tzn teraz wie ze mnie kocha i ze chce ze mna byc zawsze ale nie wiemy jak to wszystko sie potoczy)...mowi tez ze to jest wielka szanasa dla mnie i zebym lepiej pojechala chociaz sam twierdzi ze nie wie czy jak wroce to bedziemy razem bo na pewno on sie zmieni i ja tez,,,aj wszystko takie trudne:/ i do tego wszystkiego on jest strasznie o mnie zazdrosny a wkoncu jak tam pojade to nie bedzie wiedzial co ja tam robie i pewnie sam sobie cos wmowi:/

Gość samanthaaa
zastanow sie czy wytrzymasz bez niego? jak bardzo jestes przyzwyczajona do jego bliskosci? ciepla? pocalunkow? bedac z kims w liceum jest inaczej niz bedac w trakcie studoiw. Ja sama sobie ejstem pania i moge prawie "mieszkac " z chloapkiem, tak wiec jestem bardzo z nim zzyta. Nie wiem czy bym sie zdecydowala wyjechac, choc niedlugo planuje francje.... jesli widac ze bardzo mu zalezy, jesli Cie prosi o zostanie - zostan...........najpierw zastanow sie ja dlugo potrafisz teraz byc bez niego...

Gość artystka122
jestem do niego bardzo przywiazana albo moze i za bardzo bo widujemy sie codziennie a mi jeszcze malo...no ja mysle ze bym wytrzymala ale tylko ze swiadomoscia ze on nadal bedzie chcial byc ze mna, a dowiedzialam sie wlasnie ze przed wyjazdem bedizemy musieli zerwac

Miłosc to mocna nić, jak ludzie sa z dali ona sie nie zrywa a wydłuża:) be niego mozna wytzymac, jak przed wyjazdem mieli sie dla siebie:) miłośc to tez wierne czekanie:)

Gość samanthaaa
kazdy ma swoja deficnicje milosci..... ja wyjazd odradzam........

Gość Ja wyjazd odradzam...
B ę d z i e ciężko!Zobaczysz...

Gość aerne
ja jestem wlasnie na studiach w niemczech... a moj ukochany w polsce... jest ciezko ale tak naprawde bardzo nam to pomoglo... musielismy sie nauczyc rozmawiac... rozmawiac zupelnie inaczej bez mozliwosci przytulenia sie z zapomnienia o wszytskim to jest naprawde trudne! ale minely juz 3 miesiace a my nadal nie mozemy zyc bez siebie! wiem tez ze bardzo dzuo zwiazkow sie rozpadlo kiedy jadna polowka wyjezdza tak daleko! ale moze lepiej teraz niz jak bedziecie mieli dzieci i wspolne konto! to jest bardzo dobra proba! i bardzo bardzo ciezka! Pozdrwiam goraco i zycze powodzenia!