Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdsdsds

No WŁAŚNIE JAK TO ZROBIĆ??

Polecane posty

Gość sdsdsds

No ta już dziewczęta nie wiem.Jak wydepilować, ogolić nogi tak aby nie było tych strasznych kropek.Nie jest to zapalenie mieszka włosowego.Szukałam w wyszukiwarce lecz tam nic nie ma tylko "ja też mam ten problem,ma ktoś rade?" PROSZE O RADY

Gość depilator wosk

te kropki są zawsze.dlatego ja depiluję się po południu i na drugi dzień rano jest ich mniej. znikają po 2 dniach. to po prostu krew która podpłynęła do miejsca po cebulce włosowej i zawsze tak będzie się dziać , chyba tylko depilacja laserem likwiduje ten problem.

Gość anii
no właśnie mam tak samo, głównie mam to po depilatorze, gdyby one znikały nastepnego dnia, albo po 2 dniach, to bym była happy, ale one nawet po tygodniu są, teraz postanowiłam odstawić depilator i zobaczę, czy będzie poprawa.

Gość ja mam takie
caly czas a gole sie normalnie maszynką =/

Nie wiem czy to wina depilatora. Chyba raczej genetyczne uwarunkowanie. Ja używam depilatora od.... ok 12 lat - bez przerwy. tylko depilator i nic inego i żadne kropki mnie nie prześladują. Czasem pojawia się kilka, ale znikają po pół godzinie. A próbowałyście okłądów z lodu? Zimny okład zawsze zmniejsza zaczerwienienie, więc może i tu byłby pomocny?