Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muzykantka

podawajcie tytuły fajnych piosenek techno

Polecane posty

Gość Znany
matko!!! to jest najwieksza chała ktora mi zabrala tyle czasu na pobierani e iusuwanie!!! prosze was przezuccie sie chociaz na Mallancie

Gość kubi
kiedy byl ostatni wpis ?

Gość danielek
chcecie prawdziwej muzy

Gość danielek
Energy 2000 Mix 10.2007 - 11_www.djwitek.org DJ Mangoo - Eurodancer Shaun_Baker_-_V.I.P._(Dan_Winter_Remix) www.club-team.pl Energy 2000 Mix 10.2007 - 05_www.djwitek.org 119_lacuna_-_celebrate_the_summer-mod Shaun_Baker_-_V.I.P._(Dan_Winter_Remix) www.club-team.pl DJ Bomba - Crazy Pipe (DJ Sparthakus Hardstyle Remix) - www.bestmp3.pl DJ Balloon - Techno Rocker Manieczki Wrzesien 2001 - szyna - Ekwador i prawie wszystkie piosenki east clubbers więcej nie chce mi się pisać jak coś to wpadne jeszcze na forum piszcie jak siępodoba :)

Gość danielek
a co idioto mam słuchać rocka techno jest the best

Gość tylko dla tępych technomułów
i dresiarzy jest the best :P.

Gość danielek
nie wiem poco wchodzą na takie forum takie pedały które nie lubią techno te forum jest przeznaczone tylko dla takich osób które słuchają takiej muzy !!!!!

Gość ja tez nie wiem
po co tu przylaza takie mikrofiuty ktore sie jaraja techno :P.

Gość danielek
jak nie lubisz takiej muzy to sobie znajdź inne forum pozatym ja się nie jaram techno tylko lubie słuchać

Gość danielek
w każdym klubie gra tylko taka muza

Gość danielek
a tak poza tym napisz jaki styl muzyki ty słuchasz !!! A może ty nie masz gustu i piszesz po różnych forach jedno i to samo zastanów się człowieku nad sobą

Gość aqwedrfgtyhju
my name is david beckcham . please you fuck me

Gość jhjhjhjhjhjhj
techno jest zajebiste !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość DziewczynaSzatana
Paparazzi-Czy rozumiesz to(Dj Fantomasrmx) Van der Karsten-Beat the drums Mr Bronkz-generation Dj Tiesto-Trance Energy 2006 Mr Bronkz -Majorka(Mr Bronkz vs.Ap Mati remix) Jayco feat Nelly Furtado-Say it right (Oficial remix) Dj geru -The Drill mix(Cylsound) Ciara-Get Up Mallancia-Deep Tieep Mr Bronkz-Hey(Club Mix) Pachanga-Loco Powerface-Imagine yourself Liz Kay-Castles in The Sky

Gość Tiesto-traffic

Gość PAami_ZKS_x3
Dj raaban - Anima libera (remix) (polecam, jest świetne) Dj raaban- Teqela Dj raaban- Yeaaah! Stian k- Be Alive ! Clubbasse- Koziołek matołek Potatoheadz- Living on video Flashrider- Sex in the club ATB VS Gigi D'augostino - Don't Bla bla bla Dj Timoty- Vive La Vida Dj Digress- The Frequency Beny Benassi - Turn up my heart No to koniec. .. miłego słuchania ;)

Gość jakas tam wariatka
najlepsze jest disco polo hehe a nie tam jakies techno ...ludzie co wy piszecie :P

Gość losparados
k-tronic-let's go beby(dencefloor xxl mix) bardzo dobra piosenka polecam

Gość kruku
pono&sokol-nie lekcewz nas pono&sokol-uderz puchra pono&sokol-lubisz hardcore

Gość oskar1233
Nie wiem czy techno ale: Gigi D'Agostino - Bla Bla Bla Dj Remo - My music song Crazy loop - crazy loop T2 ft. Jodie - Heart Broken stare ale jare: Shoun Baker - V.I.P xD

Nie moge Was zostawić z taka muzyka:D 2 Playaz - Tune (Club Mix) Klubbheads - hip hop don\'t stop chemistry - heartbeat alex rudiy - body people pumping Alice Deejay - Better Off Alone Antares vs Bigroom Society - Ride On A Meteorite Bulldozzer - Bboy Mc (DJ Manian Remix) Cara Dillon & 2Divine - Black Is The Colour C-Bool- Lersiva feat. K.K. Project - Be A Part Of You (Ziggy X Remix) Discoland - Pump it Loud (Dan 4Tune remix) Discotronic - Tricky Disco (Headhunterz Remix) Dj Mns Vs. E-Maxx - Made In Holland (Dj Mns Mix) Dj Schwede - Soldier Of Fortune (Dj Div Mix) Dj Yanny - Rhythm Is A Bass East Clubbers - Bungee Greg Access - Sister (MoroMan Remix) Gabriel Delgado vs. DJ Thomas - You Can It (Andy Stroke Remix) Heart - Alone (V1r00z Remix) john marks - update john marks - carnival Greg City aka Grzech - Electrostepper original mix Max Farenthide & DJ Hubertuse - Love Enjoy Pimp Code - You Know (Radio Mix) Rocco And Bass-T - Alright Silver - Lay All Your Love On Me (2 4 Grooves Remix) Ziggy X - This Rox (Radio Edit) Waveshock - Shake me down (Orginal Vocal Club Mix) Dj Dean - Play It Hard I teraz troche trance: Alt + F4 - Alt +F4 (Original Mix) CJ Stone - Storm (Original Mix) Mario Ochoa - Energizer(Original Mix) Mario Ochoa - So Urgent Mario Ochoa & Dj Fist - Girls Phynn - Lucid (Original Mix) Mi osobiscie sie to nie za bardzo podoba, ale robi to furore na parkietach: Masters At Work - Work 2008 (Hatiras Vocal Remix)

Gość Djwiciu
siemanko macie tu linki do mojch własnych zremixowanych piosenek mam nadzjeje ze sie spodobaja :):):) oto linki 1.dj wiciu Feat Queen Of The Night-My Music Song(mix) LINK:http://www.wrzuta.pl/audio/iehj3SRu5h/dj_wiciu_feat_queen_of_the_night-my_music_song_mix 2.Alchemist Project feat Alisha We Gonna Take U dj wiciu (remix) LINK:http://wiciu1994.wrzuta.pl/audio/hOH9N0exFl/alchemist_project_feat_alisha_we_gonna_take_u_dj_wiciu_remix 3.Dj Wiciu feat Max Farenthide - Number One LINK:http://wiciu1994.wrzuta.pl/audio/zHGX6yOGrO/dj_wiciu_feat_max_farenthide_-_number_one 4.Dj Wiciu FEAT DJ_Remo-My_Music_All_My_Life LINK:http://www.wrzuta.pl/audio/9DCOjCacBg/dj_wiciu_feat_dj_remo-my_music_all_my_life 5.John Marks - Carnival (Dj wiciu) Remix LINK:http://www.wrzuta.pl/audio/6BCxAHg4Fh/john_marks_-_carnival_dj_wiciu_remix Jesli są jakies pytania co do tych piosenek piscie na gg:7400883

Gość bioły
bicouse i love sram na was cioły,,,,

Gość Olej
Krist Van D - You Are The One Alchemist Project - We Gonna Take U (Reworked Mix) (madonna) what it feels like for a girl (above and beyond club mix)[www homeofmusic com] Kalwi and Remi - The New Sound (Vocal Radio Mix) Manian Feat. Aila - Heaven (Kareema Remix) Max Farenthide pres Disco Superstars - Slice Me Nice Raa_Fee_Gee_See_-_Eo_Ea_(Max_Farenthide_Remix) The Matrixx - Talk To Me (radio edit) 13.Sander Van Doorn & Sam Sharp - Chemistry EP (Fluid Mix) g-spott_-_no_comment_(hard_mix) Ron van den Beuken - Keep On Movin (Timeless) Clubland 7 - Summer Rain (Alex K Remix) Mr. Bronkz - Forever Dancing (Deep Sea Project rmx) sunblock ft. sandy - baby baby Velvet - Chemistry (Radio Version) Kalwi & Remi - el Nino (the overdose remix) 106_andrew_spencer_vs_the_vamprockerz_-_zombie Rushroom Feat Fara - Better Of Alone (The Real Booty Babes Remix) Mr Bronkz Pres. Bronkz Brothers - Majorka (Club Mix) Komodo - I Love You So Much (Fast Version) Julian Dj & Davide Sonar - Ameno Alchemist Project - Nothing's Gonna Change Me (Extended Mix) Alchemist Project feat. Angie - Viva Carnival (DJ Cargo Remix) Alex C. featung Yasmin K - Amigos Forever Max Farenthide - Everybody (Club Mix) Beattraax-Get_the_beat_(_radio_edit_) East_Clubbers-Happy_(club_mix) Powiedzcie co o nich sadzicie ! :D Jestem Ciekaw ! ;]