Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pupexx

Chce miec gladka pupe

Polecane posty

Gość pupexx

Jeśli ktos ma jakies porady, jak dbac o pupe, by była jedrna, zgrabna i jendwabiscie gladka i delikatna to prosze o podzielenie sie nimi :) Ja niestety mam problem, moja mupa jest pokryta malymi czerwonymi krostkami i niezbyt ladnie to wyglada. Mm tez okropny cellulit na udach i pupie, ale smaruje sie kremem i od wczoraj cwie wymachy nog w tył. Mam nadzieje, ze beda jakies efekty...

Gość fskdlfh
heheheh..... za duzo naogladałas sie reklam:) Idealne pupy są tylko w kolorowych czasopismach;)

Gość cccccccccccccccc
mialam ten sam problem - szoruj ostro gabka, przez pierwsze dni a nawet tydzien moze byc podrazniona, kroty jeszcze wieksze ale poźniej krostki sie wysusza i zluszcza,ja mam pupcie gladka:) poprstu skora dusi sie ciagle pod majtkami, jeszcze tyle siedzimy na niej i takie zapalenie sie robi, masaze gabka ale duzo zelu zeby bylo tarcie ale od razu zeby bylo to zlagodzone. A potem moze jakis krem zluszczajacy - moze hasceral (wazne zeby z kwasem salicylowym) teraz mam gladka pupcie a przy okazji jedrna:) ale trzeba regularnie codziennie bo wraca do tego samego stanu - poprstu trzeba zluszczac skore. Szkoda ze z twarza tak latwo niema:)

Gość elizabeeeth
Oj, pomarzyc przeciez wolno... ;) poważnie mówiac, wiem, że takie istnieja, bo chodze sie opalac do parku i pomimo, ze czasem zdazaja sie okropne przypadki, to widze tez ladne i zadbane okrogle pupy. Wlasnie nie wiem skad u mnie te krostki :(

Gość Adamowa
Balsam z Anonu! taki niebieski, nie wiem, jaka to seria. Jest super, efekty są zdumiewające, a kosztuje niewiele. Z tymze on jest tylko ujędrniający, bez zaleceń na cellulit - z tym nie mam najmniejszego problemu, więc nie pomogę...:( Ale jeśli chodzi o gładkość i jędrnośc pupki - polecam w.w. balsamik, poszukaj go!:)

Gość Adamowa
Avonu oczywiście miało być;)

Gość elizabeeeth
Wielkie dzieki, na pewno go wypróbuje :) W sumie w domu mam mase róznych balsamów do ciała, np Daxa jogurt odżywczy, inny lekko brązujący. avonu migdałowy, dwa Dove nawilzajacy i ze złotymi drobinkami i jakies inne mniej znane... KUrcze, jak ma sie tego tak duzo nie wie czego uzywac. OBecnie na cellulit zaczełam smarowac lipocure- Vichy, ale chyba efekt bedzie dopiero po jakims czasie... ZObaczymy. Avon wypróbuje na pewno :)

Gość Adamowa
A ja sprawdziłam w łazience - to Avon Care seria, taki niebieski z różowawą naklejką, kosztują bodaj koło 12 zł(!). sama jestem zadziwiona efektami, bo kipiłam go tak "pro forma", żeby nie było że po dwudziestce nie dbam jeszcze o jędrność ciała (zwłaszcza, że - w moim przypadku na szczeście - przytyło mi się 10kilo), ale w skuteczność takich rzeczy raczej nie wierzyłam, zwłaszcza przy takiej cenie. A tu proszę: nie wiem jak to się stało, ale na kilka miesięcy zapomniałam zupełnie o swoim rytuale pokąpielowym przeglądania się w lustrze, dotykania ciała, skóry, ogólnie prowadzenia obserwacji "stanu" swej powłoki. Wtym czasie zużyłam już jedną butelkę tegoż balsmau i kiedy pewnego wieczoru zrobiłam oglądziny (wzrokowe i dotykowe) swojej pupki i udek przeżyłam naprawdę wielkie zdumienie: przytyłam, a ciało jędrniejsze niż wcześniej! Także spróbujcie, dziewczyny, spróbujcie!;)

Gość Adamowa
ja mam też gładziutką i jędrną pupę, a w życiu nie użyłam takiej rękawicy:P

Gość elizabeeeth
Heh, wlasnie wróciłam z roweru... No niestety, kondycja skóry zalezy nie tylko od aktywnosci, a tak naprawde na nia nigdy nie narzekałam. Zawsze w lato jestem bardziej aktywna i wygladam lepiej, a w zime... NO coz, wtedy troche z tym gorzej ;) Niektórzy mają dobrze, szybki metabolizm odziedziczaja w genach, problemów hormonalnych nie maja, zadnego trądziku ani krost... NO nic, jest jak jest. Dzieki Adamowa, postaram sie wypróbowac ten krem :) I sizalowa rekawice tez sobie sprawie :)

Gość SFJKLFJLSFDJSLF
Przede wszystkim kochana regularne peelingi i " szorowanko " . Późźniej dobierz dobry balsamik . ALE JESZCZE JEDNA ISTOTNA RZECZ ! NOŚ BIELIZNĘ BAWEŁNIANĄ [ NATURALNĄ ] I UNIKAJ SKĄPYCH MAJTEK :)

Gość pollypocket
fskdlfh heheheh..... za duzo naogladałas sie reklam Idealne pupy są tylko w kolorowych czasopismach serio? moja jest idealna, a reklamą nie jestem.

Gość gość
To chyba dużo zależy od predyspozycji. Ja niby dużo się ruszam, jem dość zdrowo a cellulit mam, chociaż pupy nie mam brzydkiej. Ćwicz dużo i coraz więcej, pływaj masuj, kup odpowiedni suplement i zdrowo się odżywiaj.

Gość cellulit wooon
Taaak, pogadać można. Ja stosowałam chyba już wszystko i może tylko delikatnie się zredukował a mam straszliwy cellulit. Teraz stoję przed decyzją czy skorzystać z oferty studia elite czy nie. Chodzi o ich zabiegi falami radiowymi, w sumie mają jeszcze jakieś w ofercie, ale boję się trochę bólu. Był ktoś kiedyś na takim zabiegu??

Gość gość
Fal radiowych to ci u nas dostatek,wystaw pupe na powietrze,a fale radiowe ci ja omiotaja