Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pieczenie po wytrysku

czy ktoś może odp?????????????????????????????????????????????

Polecane posty

Gość pieczenie po wytrysku

w momencie wytrysku odczuwam dosyć silne pieczenie w pochwie, a zaczelam brac Novynette wiec nie uzywamy prezerwatyw. Czy ktoś wie dlaczego tak sie dzieje i co mozna na to poradzić?? prosze o kompetentne odp.

Gość nic nie boj
prawdopodobnie ona ma grzybice pochwy....to nic groznego,bo wiele kobiet to ma nawet po antybiotykach.Ja chorowalam na to po anginie i specjalnie nic nie odczuwalam oprocz lekkiego swedzenia,natomiast partner mial tez pieczenie jak Ty.To sie prosto leczy :)

Gość marcija
nie wiem na ile kompetentna będzie moja odpowiedź ale przyczyną mogą być otarcia w pochwie a spływająca sperma powoduje pieczenie tych uszkodzonych penetracją miejsc (ja tak czasem mam) albo może masz uczulenie na spermę. Przy odpowiednim nawilżeniu nie mam takiego uczucia.

Gość tez tak mam
i mysle ze ta wypowiedz przede mna jest oki bo bylam u gina i zadnej GRZYBICY nie mam! pozdr! moze ktos poleci jakis dobry intymny zel nawilzajacy??

Gość brylancikowa
tez mysle ze to kwestia nawilzenia polecam zel KY firmy Johnson&Johnson (ok 14 zl)

Gość marcija
feminium (czy jakoś tak) też jest dobry i chyba tańszy. Za to nie polecam żeli "rozgrzewających" np. KY ma takie w swojej ofercie - po nich pieczenie się wzmaga.

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
feminum 16 zl ky lepszy - ale NIEBIESKI