Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michasiowa

O kobietach mówi DUPA

Polecane posty

Gość Michasiowa

Pozanalam ostatnio takiego jednego, troche pogadalismy sobie i tylko z grzecznosci nie powiedzialam mu co tak naprawde o nim mysle. Kobiety nazywa "dupy", ale "dupa" itd. Nie chce demonizowac, ale cholernie mnie to drazni, co to za nawyki? Tak sie mowi chyab miedzy kumplami, ale przy dziewczynie to chyba wypadaloby sie wyrazac, dlaczego interesuja sie mna tacy zalosni faceci? :-(

Też nie cierpię tego określenia... Jestem młoda i nie raz mnie jakiś turbo-wieśniak tak nazwał... Nienawidzę... Dupa... To chyba tak się mówi na te spod latarni... Już niech mówią - laska czy coś ale nie dupa... Nie dość, że obciachowe to jeszcze takie wieśniackie określenie:/ Masakra hahahaha

Gość Michasiowa
a znasz jakiegos dobrego snajpera???

Gość bplebel
No rzeczywiście wieśniak... TAkich określeń używają denne chojraki, które itak wiedzą, że żądna na nich nie poleci więc im nie zależy czy będą uznani za kretynów a chcą się przed kumplami popisać:)

Gość A propo dupy...
A propo dupy... :-) Kiedyś zaczepił mnie pewien Arab jak oglądałam zdjęcia ślubne na wystawie u fotografa i powiedział do mnie "niezła dupa" patrząc na zdjęcie jakiejś babeczki. Nie wiem czego się po mnie spodziewał ale odparłam mu, że to nie jest dupa tylko KOBIETA! On wielce zdziwiony znowu mówi - nie to jest dupa. A ja się już trochę wkurzyłam i odpowiedziałam mu, że DUPĘ to on ma tu (wskazałam jego tyłek) :-D a to jest KOBIETA!!! On strasznie się wkurzył (wiadomo Arab) i zaczął mnie wyzywać po arabsku... Poszłam w drugą stronę a on dalej się pruł. Oberwało mi się za obronę honoru jakiejś kobitki ale co tam... Tak więc widać, że chamskie nawyki są ponadkulturowe. A co do Arabów to już w ogóle tragedia jak oni traktują kobiety.

biedny arab nie wiedzial pewnie jak zle jest jego znaczenie ;) trzeba bylo mu powiedziec, ze wydaje ci sie, ze allah sie musial kiedys zachowywac jak dupa ;)

Gość A propo dupy...
Upsss... To chyba skończyłabym z nożem w brzuchu. :-(

Gość rzecziwiscie strasze
tak tylko pieprzycie z ta dupa jak znajdziecie faceta ktory wam zakreci w glowie to bedziecie szczesliwe jak taki facet bedzie mowil niezla dupe masz, to wszystko jedna wielka sciema, dziewczyny wy tego pragniecie ale pozwolicie tylko wybranemu tak powiedziec, bo gdybyscie akceptowaly takie slowa od kazdego kolegi faceta to czulybyscie sie rzeczywiscie jak te dupy z pod latarni, a jak wam to mowi ten jeden jedyny ktory wam zakrecil w dupie? to mu na to pozwalacie i jestescie zadowolone i krzyczycie moj ci on moj i nie macie pretensii. Jest zasadnicza roznica jak mowi tak kolega a jak wasz facet w ktorym jestescie zakochane, a tak na prawde zbajerowane, bo juz na sama mysl o seksie z takim super facetem jestescie podniecone. A jak taki sie jeszcze zblizy to sikacie w gacie i dajecie sie rznac i tyle.

Gość hmm..hmm..
gdyby mi mój własny facet powiedział "niezła masz dupę" odwróciłabym sie na pięcie i nigdy nie wróciła

Gość bo tak naprawdę
to tacy faceci wlasnie tylko towidzą w kobietach - dupę. Cała reszta ich nie obchodzi. Możesz sobie wmawiać co chcesz, ale prędzej czy później szydło z worka wychodzi

|wedlug mnie to porazka - uzywanie takich slow. Szczegolnie przy kobietach. Ale tak robi wiekoszosc facetow. W ogole ludzie sie nie szanuja. Jednak jak ktos wyzej napisal jesli dziewczyna za nim swiata nie wiedzi, to potrafi poleciec na nagorszego cwaniaka, ktory calkowice nie szanuje jej, czy innych osob. Dlczego znaczna czesc kobiet jest taka glupia? Czy sa takie naiwne, nieswiadome? Pozniej ze zwiazkow takich ludzi wyrastaja podobni idioci. Niestety najwieksze szanse maja wlasnie tacy cwaniacy. To oni najczesciej startuja i maja najwieksze szanse?

Gość _O_
A mój facet na spostrzeżone dziewczyny mówi kicie....trochę mnie to drażni bo jestem zazdrosna.

Gość reaktor
ja mowie tyleczek :) tez zle? jak zwal tak zwal ale facet zawsze chce tego samego kobieta zreszta tez

Gość ona..
zawsze na faceta mozna powiedziec poprostu PASZTET!!!!

Gość Ja myśle że...
Ja myśle, że określenia typu dupa w odniesieniu do kobiety używają tylko chamskie prymitywy a jeśli jakieś dziewczyny i tak na nich lecą to znaczy, że... być może ulepieni są z tej samej gliny.