Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kłopocińska

W którym dniu ciązy mozna sie bardzo żle czuc ??

Polecane posty

Gość kłopocińska

Czy kilk adni 3-4 po jajeczkowaniu i stosunkach mozna być w ciąży i czuć sie przy tym okropnie ?? Jestem zmeczona , zle mi, spac mi si echce, jestem nerwowa i duszno mi ;(( Nie wiem czy to pogoda, stres czy ciaza. Watpie by takie objawy mozna juz miec w kilka dni po jajeczkowaniu ale moze ktos sie na tym zna ??

to raczej pogoda,bo chyba za wczesnie,zeby sie tak zle czuc. heh,najlepsze,ze ja cie pocieszam,a sama borykam sie z takim problemem :) tylko,ze mnie bola jajniki (jak przed okresem,a mam dostac za jakis tydzien) sutki mam powiekszone i sa chwile,gdy czuje sie naprawde fatalnie,ale tak jak mowie..to chyba przez te pogode,bo po burzy czulam sie jak nowonarodzona:)Wiec glowka do gory,zadna z nas nei jest :)

Przynajmniej mam taka nadzieje :P A kochaliscie sie z zabezpieczeniem?

Gość kłopocińska
Bez zabezpieczenia - własnei się staramy. I dlatego wolałą bym zebyto moje złe samopoczucie było początkiem ciązy Gdzie mieszkasz ?? Chcę wiedziec kiedy dotrez do mnei burza bo mam juz dośc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

w pierwszym tyodnuiu na pewno nie mozesz czuc sie tak z powodu ciazy,ale poczekaj jeszcze..moze akurat:) A mieszkam w zachodniej Polsce..burza byla przedwczoraj,ale znowu zle sie czuje..mam nadzieje,ze dzisija tez bedzie:)

Gość kłopocińska
To było od pogody masakra !!! P o burzy przeszło . Z jednej strony dobrze a z drugiej ... czukam na mdłości :))