Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gralowa

Boje sie,mam jutro operacje na wyrostek i cysty jajnikow...

Polecane posty

Gość gralowa

Moze tez ktos tak mial? Nie wiem czy bede lezec na ginekologii?? Slyszalam,ze jakies dziurki 2 robia,nie kroja...Na co mam sie naszykowac??? Bardzo,sie boje. Czy moze wiecie czy ciezko zajsc po cystach w ciaze??? Moj lekarz powiedzial,ze to po pigulkach,ktore sam mi przepisal:P (Jeanine):O

Gość RÓŻOWA KREDKA
Kochanie nie przejmuj się. Ja tez miałam operacje na cyste tylko ze o wiele gorzej bo miałam peknięcie z naderwaniem jajnika. Myślę ze nigdy nie byłas chora i nie miłąś operacji, ale operacje to nic innego jak to by uratowac nam zdrowie i często życie !!!! Więc trezba to przejsc !!!! Po operacji cysty nei powinno byc żadnego problemu z ciążą !! Jedynie możesz odczówac bóle jajnika, ale one przejdą. POWODZENIA !!

Gość RÓŻOWA KREDKA
Aha, ja miałam pęknięcie wiec mnie cieli i to nagle zabierając w nocy z domu. WIęc naprawdę jesteś w lepszej sytuacji. Traktuj to jak zabieg.

Gość gralowa
dzieki:)

Gość gralowa
ale ja nie wiem o co chodzi z tymi dziurkami,przyznam szczerze,myslalam,ze bedzie to usuwane ginekologicznie a wyrostek normalnie...

Gość RÓŻOWA KREDKA
Ja do cysty miałam ciety brzuch tak jak cesarka. Normalna powazna operacja.

Gość do GRALOWEJ
TRZYMAJ SIE,WSZYSTKO BEDZIE DOBRZE

Dziurki piszesz ,to będzie robione metodą laparoskopii,dwie dziurki po bokach i jedna w pępku, ja miałam robioną w listopadzie ,na trzeci dzień wyszłam do domu.Do przeżycia. Na stronie resmedica znajdzisz szczegółowo o laparoskopii ,albo podaj email to ci podeśle.

Gość gralowa
Mam jeszcze pytanko:O czy powinnam sie" tam"wydepilowac???

Gość malkatka
jak cysty nie sa duze to czesto sie wtedy nie kroi tylko robi takie dziurki i jakby "wysysa " je. to sie nazywa chyba laparoskopia. ja niestety mialam wielkie, jedna 8cm, druga 10, tak wiec bez krojenia sie nie obylo. W szpitalu bylam jakies 5 dni (w tym jeden dzien przed operacja)

Gość marcija
mnie normalnie "cięli" a co do depilacji to w szpitalu wszystkie kobiety goliła pielęgniarka te co miały laparoskopię też. Możesz to też zrobić sama w domu. Głowa do góry - będzie dobrze!

Gość gralowa
bardzo sie boje...