Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xxNIUNIA17xx

Mam 17 lat jestem w ciązy...

Polecane posty

Dzis odebralam wyniki z pobrania krwi, jestem w tyg ciazy, zas ide do ginekologa. Cale szczescie ze mam kochajacego partnera ktory chce tego dziecka. Ale i tak potwornie sie boje:( I mam wielkie obawy... planowalam dziecko dopiero po 20stce Ahh :(

Gość TRZEBA SIĘ BYŁO ZABEZPIECZYĆ
A NIE PLANOWAĆ !!!!

Gość zaś idź do ginekologa

Gość ty w ciążt
i to bedąc młodą lekarką...

Gość kamcia2006
Mogłaś tochę się wstrzymać bądż uważać, jestes jeszcze młoda nawet nie wyszalałaś sie porządnie a tu takie obowiązki. A partner ile ma lat jak mozna spytać? Mimo to powodzenia. odpisz

Bedzie ciężko (bo jesteś jeszcze młoda,dużo było przed Tobą) dlatego zycze Tobie wytrwałości (skończ szkołe) .To jest jeszcze nie koniec świata i co najważniejsze bądxcie odpowiedzialni teraz za tę małą istotke która jest w Tobie i która lada moment się urodzi tak samo jak byliście gotowi do uprawiania sexu .Myśłe że to tyle zbyt wiele nie trzeba dodawać

Gość miniiiii
xxniunia17xx a rodzice wiedzą? nic sie nie martw nie ty 1 nie oststnia bedziesz miała dzidze w wieku 17 lat przeciez nie masz 15lat...to nie tragedia poza tym w ciąży dorosniesz fiz i emocjonalnie....młode dziewczyny łatwiej przechodzą poród i ogólnie połóg..... odchowasz sobie małą (ego)..zrobisz maturę...potem studia...i bedzie ok musisz myslec pozytywnie i cały czas o dziecku ktoer mosisz w sobie pamietaj pierwsze 3 miesiące są decydujące dla prawidłowego rozwoju arządów u dziecka...nie pal nie pij alkoholu....

Gość tableta
ja też w tym wieku zaszłam w ciąże...mój partner nie był taki kochający jak to deklarował.dzięki babci i mamie skończyłam liceum a teraz? syn ma 6 lat,, we wrześniu idzie do zerówki a ja pracuje i studiuje.fakt że mam mało czasu dla siebie ale mi to nie przeszkadza..nadal sama go wychowuję ale nie żałuję że nie usunęłam bo była i taka opcja

Gość material na żone
Gratuluję, przed Toba piękny okres. Dbaj o siebie i maluszka :) Niczym się nie przejmuj, życie się poukłada. Znam trzy dziewczyny, które zaszły w ciążę, jak miały 16 lat i u nich wszystko jest w porządku. Dwie są mężatkami, a jednej z nich partner okazał sie cymbałem, cóż tak też się zdaża. Trzymam za Was kciuki!

Gość Siris88
zaraz cię tuta napadną i zwyzywają od dziwek - nie przejmuj się tym. wszystko bedzie dobrze.