Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdezorientowana 24latka

Nie rozumiem facetów!czy ktoś mi wytłumaczy!!!!!!!.........

Polecane posty

Gość a moim skromnym zdaniem
Bo tak skonstruowany jest swiat, ze faceci chca zdobywac, a kobiety chca bys zdobywane:D

już jestem :-) okej a nie pomyśli że jestem jakaś łatwa?

Gość nie wytrzymam tak bede lezal
ja nie powiedzialem ze zwykly sms jest narzucaniem sie ale wiele dziewczyn wlasnie tak mysli jak napisze smsa to od razu wielkie halo jak to ona ma pisac do chlopaka? bo jest tak jak mowisz skad facet wie ze kobiecie zalezy i na odwrot na poczatku zawsze jest taka gra jak ktos nie dostosuje sie do pewnych zasad gr to przepadnie i bedzie sobie musial szukac nastepnej, bo wiadomo jak jest za maloo sie starac to zle, ale za duzo JESZCZE GORZEJ

czyli sa dwie szkoły ! albo czekać(na zasadzie facet musi zdobywać), albo po prostu wziążć sprawy w swoje ręce(żeby wiedziec na czym sie stoi)-poczekam do niedzieli ,akurat minie tydzień -i sprubuje cos zagadac na gg(niestey on zawsze ma niewidoczny profil:( Tylko prawde mówiąc z jakiegos tam wczesniejszego doświadczenia wiem ,ze jezeli facetowi zalezy to kontaktuje sie od razu-nie odczekuje pare dni. A poza tym własnie sobie przypomniałam ze po pierwszym tym "nieoficjalnym spotkaniu"-zaraz na drugi dzień wysłał smsa-nic wielkiego (z pytaniem jak sie czujesz ale zawsze cos)a teraz dupa-w sumie mógł sie spytac chociaz jak dojechałam do domu -bo jak wspomniałam mieszkam 100km od niego.

aha !!!!!!!!!! nie zwracajcie uwagi na podszywaczy!!!niestety jakios nie moge zarezerwowac nicku(moze w domu mi sie uda)-bo teraz jestem jeszcze w pracy

Gość juzefka
Łatwa? Bo napiszesz "cześć, co u Ciebie?" Przecież nie mówię, żeby zaraz wyznawać mu miłość, robić wyrzuty czy nie daj Boże wyzywać od świń w tym smsie! Po prostu: znacie się już jakiś czas i piszesz do niego smsa. Nie doszukuj się wyższej filozofii tam, gdzie jej nie ma. To tak jakby facet się zastanawiał, czy jak zaprosi ją na kolejną randkę, to czy ona przypadkiem nie pomyśli sobie, że chce z nią spędzić resztę życia. Bzdura i nonsens!!!

Juzefka-to nie ja napisałam o tej "łatwej"-jakis milutki podszywacz

a mogę byc niedyskretna pytając sie o wiek-twe rady najbardziej we mnie trafiaja

Gość migoootka
Troche pozno, ale zawsze mozesz napisac cos w rodzaju podziekowania, za milo spedzony dzien :D

migotka! to nie było by głupie-ale wiesz przez pierwszy dzień i drugi dzień czekałam w nadzieii:):D na odzew z jego strony a trzeci dzień dał mi juz sporo do myslenia

Gość juzefka
Aha - no to dałam się nabrać podszywaczowi :) Nie ważne, to nie zmienia sensu mojej wypowiedzi. Jeśli to mnie pytałaś o wiek, to oczywiście możesz być niedyskretna. Mam 23 lata.

to w sumie jestem starsza:D:Dprzy czym niestety nie moge spojrzeć na niektóre sprawy racjonalnie:):)-jeszcze raz dzięki za fatyge,że piszesz

Gość zbytdobryzebyjakochac
co za problem moze juz dzis podziekowac za randke tylko niech sie nie tlumaczy dlaczego tak pozno chyba ze sie spyta, ale sie na pewno nie spyta tylko bedzie zadowolony W zyciu jest tak, na poczatku jest gra. Ona daje sygnaly, ze jest nim zainteresowana on podchodzi zeby cie poznac ty mu sie przedstawiasz on cie zaprasza ty przychodzisz na randke i tu nastepuje koniec gry On czeka na Twoja reakcje jesli sie nie odezwiesz to on to zrobi, ale wtedy nie liczylbym na cos wiecej no chyba ze jestes super laseczka co moze miec kazdego faceta w miescie. On poczeka tydzien a potem ci napisze smsa ze dziekuje za spotkanie i powie ci do sluchu ze sie nie odzywalas wiec on tez sie nie odzywal, bo widocznie uznal ze twoje poczatkowe zainteresowanie sie zmienilo na obojetnosc, on tego nie wie wiec czeka na twojego smsa. pisz czym predzej

Gość migoootka
To napisz, ze np. siadla Ci komorka wiec nie moglas podziekowac wczesniej, ale robisz to teraz:D:D:D

Gość migoootka
No widzisz! Kolega mowi, ze nie spyta, wiec problem z glowy:D:D:D

pisz czym predzej przynajmniej od razu poznasz jego reakcje i moze sporo sie wyjasni, moze cie znowu zaprosi, a i nie licz ze on odpisze tego samego dnia

jest jeszcze jeden problem - on pracuje jako labrador, nie sorry - jako laborant w sanepidzie nie sądzicie że może mieć fizia na punkcie przesadnej higieny?

Gość juzefka
zbytdobry - generalnie zgadzam się z tym, co piszesz, chociaż moim zdaniem jednak powinien odpisać tego samego dnia.

Gość Majanda
a co tu jest do rozumienia!Było milo, facet jest zajety - jesteś ciekawa co u niego to napisz jak czlowiek. wyobraź sobie, że to koleżanka - nie zapytałabyś co u niej słychać? będzie chciał utrzymywać kontakt to sie odezwie, jak nie to nie i co tu kombinować?

nie rozumiem kobiet czy ktos mi to wytlumaczy? ;)

kurcze ile osób tyle zdań-ale chyba zdecyduje si e i cos tam do niego sklece aha -oczywiście o tym "labradorze"to nie ja

hej! zdezorientowana a natej super randce byl sex? moze dostal to co chcial...jedna randka to nie znaczy ze musi byc juz facet na stel...bez przesady

wiesz co monik* -owszem nie powiem ze nie chciał -ale zdecydowanie powiedziałam nie

Majanda* wiesz co dałas mi do myslenia - poskładalm pare elementów o których wczesniej nie myślałam i faktycznie nie dałabym sobie ręki uciąć ze jest sam !!!!aczkiolwiek w mieszkaniu nic o tym by nie swiadczyło-ale pare poskładalam pare "nieznaczących "faktów.........ale moze to juz wybujała wyobraznia

to były takie drobnostki np: w łazience na półce było dużo damskich kosmetyków a w pokoju oprawione zdjęcie jakiejś kobiety myślę, że można coś podejrzewać ps. to nie podszyw

spadaj-podszywaczą mówimy nie

a nie sadzisz ze trzeba to sprawdzic? nie dorabiaj ideologii przeciez wiadomo jak facet poznaje kobiete to wiadomo ze nie wie czy ta druga osoba kogos ma, a moze on po prostu wlasnie zakonczyl zwiazek, pozatym jest roznica miec chlopaka a narzeczonego jest ogromna. Dopoki nie powie sie wzajemnie ze sie kocha to nie mozna chlopaka trzymac na smyczy, kazda strona moze poznawac nowcyh ludzi i nikt nikomu tego nie zabroni

Gość amaretka
zdezorientowana - skoro byłaś u niego w mieszkaniu i nie udało mu się namówić Cię na seks to może właśnie nie dostał tego, co chciał i dał sobie spokój. Mogło tak być, że liczył na szybki seks (ewentualnie na trochę dłuższą, a jednak przelotną znajomość), ale jak się zorientował, że z szybkiej przyjemności nici, to dalej nie chce mu się w to bawić.

masz pewnie rację tylko że wszytskiego sprawdzić się nie da na przykład długości penisa przez zapięte spodnie, oczywiście mówię tylko przykładowo

a którz to wie...........