kokochanel 0 Napisano Czerwiec 21, 2006 Mam pytanie dotyczące zmiany tabletek. Od prawie roku brałam Diane 35, w przyszłym tygodniu zmieniam na cilest. Czy już od samego początku nowych pigułek jestem zabezpieczona? Czy któraś z Was zauważyłą spadek wagi po zmianie tych tabletek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewcia081 0 Napisano Czerwiec 21, 2006 JA WŁAŚNIE ZACZEŁAM BRAC DRUGIE OPAKOWANIE CILEST CO DO WAGI TO NARAZIE NIE WIDZE RÓŻNICY MOZE DLATEGO ZE PRZESZ 5 OSTTNICH MIESIECY SCHUDŁAM 8 KG.ALE ZATO CERA MI SIE POPRAWIŁA . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość isssssa Napisano Czerwiec 21, 2006 tez zmieniam na cilest w przyszłym tygodniu. jakos mi razniej widzac taki topik, bo boje sie szczerze mówiac.boje sie skutkow ubocznych:O nie mialam wielkich problemów z dotychczasowymi tabletkami, a zmieniam bo za czesto pojawiaja mi sie humory i libido spadło drastycznie przez w sumie ponad 3 lata brania.Z tym, ze ja zmieniam ze słabszych mercilonów na cilest własnie...dlatego boje sie reakcji,ale okaze sie w lipcu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mynika Napisano Czerwiec 21, 2006 a ja właśnie skończyłam pierwsze opakowanie i dobrze się po nich czuję zero problemów!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość isssssa Napisano Czerwiec 21, 2006 a czy jesli zmieniam słabsze na z wieksza iloscia hormonów robiac zwykła 7 dniowa przerwe, to tez moge spodziewac sie plamienia przy pierwszym opakowaniu? macie doswiadczenia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewcia081 0 Napisano Czerwiec 21, 2006 TO SA MOJE PIERWSZE TABLETKI WIEC NIEMAM POJĘCIA JAK JEST PRZY ZMIANIE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kokochanel 0 Napisano Czerwiec 21, 2006 ja niestety też nie wiem jak to jest w przypadku zmiany, bo to będzie moja pierwsza. Dziewczyny, podtrzymujmy ten topik i dzielmy się doświadczeniem. POZDRAWIAM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość isssssa Napisano Czerwiec 21, 2006 jestem za:) za 8 dni moge zaczac z wrażeniami o cileście:) a do tej pory bede sobie wchodzic i czytac jak wam idzie:) moze dołacza sie inne dziewczyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach