Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kokochanel

zmiana tabletek

Polecane posty

Mam pytanie dotyczące zmiany tabletek. Od prawie roku brałam Diane 35, w przyszłym tygodniu zmieniam na cilest. Czy już od samego początku nowych pigułek jestem zabezpieczona? Czy któraś z Was zauważyłą spadek wagi po zmianie tych tabletek?

JA WŁAŚNIE ZACZEŁAM BRAC DRUGIE OPAKOWANIE CILEST CO DO WAGI TO NARAZIE NIE WIDZE RÓŻNICY MOZE DLATEGO ZE PRZESZ 5 OSTTNICH MIESIECY SCHUDŁAM 8 KG.ALE ZATO CERA MI SIE POPRAWIŁA .

Gość isssssa
tez zmieniam na cilest w przyszłym tygodniu. jakos mi razniej widzac taki topik, bo boje sie szczerze mówiac.boje sie skutkow ubocznych:O nie mialam wielkich problemów z dotychczasowymi tabletkami, a zmieniam bo za czesto pojawiaja mi sie humory i libido spadło drastycznie przez w sumie ponad 3 lata brania.Z tym, ze ja zmieniam ze słabszych mercilonów na cilest własnie...dlatego boje sie reakcji,ale okaze sie w lipcu.

Gość mynika
a ja właśnie skończyłam pierwsze opakowanie i dobrze się po nich czuję zero problemów!!!

Gość isssssa
a czy jesli zmieniam słabsze na z wieksza iloscia hormonów robiac zwykła 7 dniowa przerwe, to tez moge spodziewac sie plamienia przy pierwszym opakowaniu? macie doswiadczenia?

ja niestety też nie wiem jak to jest w przypadku zmiany, bo to będzie moja pierwsza. Dziewczyny, podtrzymujmy ten topik i dzielmy się doświadczeniem. POZDRAWIAM

Gość isssssa
jestem za:) za 8 dni moge zaczac z wrażeniami o cileście:) a do tej pory bede sobie wchodzic i czytac jak wam idzie:) moze dołacza sie inne dziewczyny