Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AVON-co za badziew

AVON-co za badziew!!!!!

Polecane posty

Gość AVON-co za badziew

matko co to jest za gówno! zrobiłam sobie maseczkę rozgrzewającą z serii Spa 9dostałam od koleżanki próbkę) i mi ta maska rozpuściła lakier na paznokciach (nakładanie z 1minutowym masażem) !!! A oni to sprzedają do twarzy?!?!?!

Gość zgadazam sie
jeszcze nigdy nie bylam zadowolona z avonu zawsze jak cos kupilam to pierwszy i ostatni raz jedyne z czego jestem zadowolona to serum na zniszczone koncowki do włosow pozdrawiam

Gość AVON-co za badziew
ALE ŻEBY MASECZKA DO TWARZY ROZPUŚCIŁA 2 WARSTWY LAKIERU?????????? Jestem w szoku!!!!!!!!

Gość wolne zarty
no ameryki kolezanko nie odkrylas :D :D :D nie wiem dlaczego w ogole w 21 wieku ktos jeszcze te buble kupyje ... rozumiem moze w latach 50tych, gdzies na amerykanskim zadupiu kobiety, ktore nigdy nie widzialy kosmetyku byly klientkami avonu, ale w dzisiejszych czasach, kiedy wiadomo co to znaczy dobry kosmetyk, z czego jest wyprodukowany i ile dzieki temu powinien kosztowac (dobre skladniki maja swoja cene), chyba tylko debilne dzieciaczki zafascynowane slicznymi kolorowymi katalogami kupuje to-to niczym zabawki :P

Gość jak myslicie
Wolne zarty... zgadzam sie z Tobą w 100% Z rozbawieniem obserwuje jak kolezanki w biurze przegladaja z wypiekami na twarzy kazdy nowy katalog

Gość AVON-co za badziew
dostałam od kumpelki próbkę tej maski bo ponoc super matuje buźkę, ściąga pory itp...kuźwa, dobrze że mi skóra nie zeszła razem z nią...masowałam ja na nosie przez 1 minutę tak jak podają, umyłam buzię - patrzę a ja mam rozpuszczony manicure...zbladłam...to co w tej maseczce jest???aceton???kuźwa...

Gość wowowowow
do wolne zarty tez wiem ze avon to kit jakich niemalo dzis na rynku ale nie smiej sie z tych ktore kupuja tanie kosmetyki bo je (tak jak mnie) na drozsze i lepsze po prostu nie stac :( chociaz tez nie zgodze sie z tym ze co drogie to jest super. np. kiedys kupilam tusz z astora pomyslalam ze moze warto miec lepszy) sporo zaplacilam a po tygodniu nadawal sie do **** : kruszyl sie i sklejal ze koszmar :( pozniej kupilam zwylky tusz za 3.99(!!!) i jest suuuper a mam go juz pol roku (nawet nie uczula :) wiec nie ma reguly. pzdr

Aż trudno uwierzyć w to co piszesz. Ale wszystko jest możliwe... A kosmetyki Avon czy oriflame wcale nie są takie tanie. W drogeriach można znaleźć lepsze produkty w tej samej cenie.