Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malaszalona

cellastar!!! czy sa skuteczne???

Polecane posty

Gość malaszalona

witam czy ktoras z was stosowala te tabletki na cellulitis? jesli tak prosze napiszcie jak dzialaja? po jakim czasie widac rezultaty? Nie mam duzego cellulitisu ale mi on przeszkadza i chce cos z tym zrobic a sadze ze sam krem nie wystarczy pytam o te tabletki bo akurat w mojej aptece jest na nie duza promocja pozdrawiam z gory dzieki za odp

Gość Xamila
Witam! Miałam dość mocno widoczny cellulit. Jestem młodą osobą, ale przez tabletki antykoncepcyjne cellulit miałam straszny.Kupiłam 2 opakowania cellastaru i okazał się REWELACYJNY.Z cellulitem walczyłam różnymi sposobami( kremy, maseczki, okłady z błota itp) i muszę przyznać, że nic tak nie podziałało jak ten specyfik.Dodatkowo ćwiczyłam godzinę dziennie i wieczorem robiłam krótki masaż nóg to widocznie wzmogło działanie bo po cellulicie nie ma śladu.Naprawdę polecam!

Gość bambinek
podnoszę temat i jednocześnie pytam: czy któraś z Was stosowała cellastar i może polecić?

Gość bambinek
nikt?

Gość no to a jestem
Xamila, sądzę ze pomogły masaże i ćwiczenia a nie te tabletki. Brałam je bardo długo na zmianę z Cellasene oraz tabletkami Formy na cellulit i nie widziałam żadnego efektu. Piłam drenujące herbatki ziołowe, zieloną herbatę, sok grejfruitowy, ananasowy, wszystko co polecjają. Według mnie na celulit pomaga jedynie dieta i ćwiczenia.