Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teriagnieszka

Pytam bo chcę się dowiedzieć

Polecane posty

Gość teriagnieszka

Czesc ... O to kiedyś pytałam ... Mam pytanie czy istnieje coś takiego jak ciąza urojona stres , duszności ... wspomaganie samemu objawów. Co mi się przykrafilo- niepelny stosunek dosłownie "kilka ruchów". Po nim dalsza część pieszczot i finał wszystko, to poza mną. Po tym wydarzeniu, robiłam kilka testów. Później dostałam okres długi obfity-normalny. Po nim , w trakcie też się "testowałam"- wyniki negatywne. Po tej miesiączce , dostałam następną zgodnie z terminem, też się testowałam - wyniki negatywne. Dodaję , że to są długie normalne, obfite miesiączki- nie plamienia. Nadal myślę o tym wydarzeniu, zachowuje się nienormalnie wiele z Was to powie ...ale poważnie tak się czuję, jak oglądam kobiety w ciąży ogarnia mnie strach, wzmagają mi sie "objawy" itd itp ... Dajcie znać ...bo ja nadal się testuje.

Nie chce być niegrzeczna ale kochanie pytasz się o to kilka razy w ciągu tygodnia.Mam nadzieje że Ciebie nie uraziłam bo tego nie chciałam

Gość idź do ginekologa
i wszystko. Jezu, ile Ty masz lat?? Jak masz takie schizy to proponuję szklankę wody zamiast :O

Oto sie razem moje dzieci... nawet jesli jest wielokrotnie powtarzane... KANGUREK masz dwóje ze ściagania :P

Gość justalala
do ginekologa?????NIE!!!!!!! PSYCHIATRA SIE KŁANIA!!!!!

Owszem, jest cos takiego jak ciąż urojona, ale wtedy są wszystkie objawy ciązy, włącznie z brakiem okresu. Zdarza się, kiedy kobieta albo bardzo chce być w ciązy, albo bardzo nie chce...Proponuje wizytę u ginekologa, może jak Ci powie, ze nie jesteś, to uwierzysz, a poza tym może przy okazji zdecydujesz się na antykoncepcję hormonalną.

Gość Ty to lepiej nie
uporawiaj sexu bo gdzie wejde to ciągle zadajesz te same pytanie

Gość jatamanka
nie komentuje nawet

przestań się nakrecać bo pól kafe zapłodnisz, kto wie może to zaraźliwe :o