Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość płaska jak deska

Duży seksowny biust

Polecane posty

Gość płaska jak deska

Prosze o wpisywanie sie dziewczyn, ktore moga sie poszczycic pieknymi duzymi, pelnymi piersiami. Piszcie jak sie z nimi czujecie, jak faceci reaguja na ich widok i jak je eksponujecie! Ja..no coz..biustu nie mam w ogole (no moze jakies male A) :( ale ciekawa jestem jak to jest miec taki fajny biust :)

nie to chcialam napisac:P tylko zapytac czy male piersi wg. ciebie nie moga byc piekne? ja uwazam ze tez sa:)

Gość duze najczesciej maja rostępy

Ja od ponad pol roku jestem na przymusowej diecie:P i przez to biust spadl mi z 75D na C i wiecie co, bardzo sie z tego ciesze. Kiedys nie moglam spokojnie przejsc ulica, zeby nie slyszec glupich komentarzy i nie widziec wgapiajacych sie namolnie facetow. Wcale nie sprawialo mi to przyjemnosci, gdy slyszalam za soba jakies gwizdy. Teraz sie to troche zmienilo, przynajmniej jest mniej takich sytuacji. A i latwiej jest dobrac stanik i kupic ladna bluzke:)

A cóż biust ma do seksu?! cycki mozna mieć o ogromne... ale one robia sie jak nogi... albo bardziej uciążliwe, bo na bok ich daleko sie nie da odsunać.

Gość płaska jak deska
Do Franky: widzisz ja mam bardzo maly biust i jakos nie spotkalam sie nigdy z oznakami zachwytu na jego widok! Mimo iz mialam faceta, z ktorym bylam bardzo dlugo zawsze mialam ten cholerny kompleks :( poza tym widzialam jak odwracal glowe za falujacymi pod bluzka duzymi piersiami takze nikt mnie nie przekona ze maly biust moze byc fajny, bo po prostu nie jest!! Teraz mam meza, kochamy sie bardzo, wiem ze jestem przez niego akceptowana itd, ale nie zapomne jego reakcji, jak pierwszy raz zobaczyl moje nagie "piersi": "ale masz male!" heheheheh.. Teraz sie z tego smieje, ale wtedy myslalam ze zapadne sie ze wstydu pod ziemie :( Takze coz..pozostalo mi jedynie gdybanie co by bylo gdybym miala taki fajny duzy biust..!

Gość Cycata Kaska
mam duzy biust i uwierz nie jest to zbyt fajne. Moje sa rozwalone na boki a w dodatku jedna jest duzo(bardzo) wieksza od drugiej. Ciesz sie ze swoich

ja tez nie mam za dzuo jakies 88cm...to malo ale chcialabym miec tak 90cm

Gość płaska jak deska
Do cycata kaska: no widzisz moze i jest troche racji w tym co napisalas, ale wytlumacz to facetom! oni napewno nie postrzegaja twojego biustu jako "rozwalonego na boki" itp tylko zachwycaja sie nim!! Poza tym dziwi mnie jedna rzecz:mianowicie ze same dziewczyny z duzymi piersiami przedstawiaja wielkosc swojego biustu w samych negatywach, ze sie rozlewa na boki, ze sa obwisle, rozstepy itp. Naprawde wierzyc mi sie nie chce ze jest az tak zle!

Gość duze najczesciej maja rostępy
bo tak jest

Gość płaska jak deska
Do Judkall: tez masz zmartwienie, ja mam AŻ 83 cm! i to dopiero teraz jak nieco przytylam, a jeszcze 2 lata temu mialam 78 cm!! i co teraz powiecie? ze male jest piekne? szczerze watpie :(

Gość Cycata Kaska
no wiem ze narzekają ale moje są ochydne i obrzydliwe. Niedość ze mam problem z kupieniem odpowiedniego stanika ktory to zatuszuje to wstydze sie rozebrac przed facetem i nie raz robiłam to w staniku :((

Ja kiedyś miałam straszne kompleksy na punkcie biiustu (miseczka D) ,ale teraz już się przyzwyczailam i staram się z niego robić atut. Oczywiście,ze czasem przeszkadza, ale ma też walory, których jest więcej niż wad(przynajmniej tak sobie tlumaczę:) ),poza tym dotychczasowi mezczyzni mowili,ze jest cudowny,nie wiem dokladnie na czym ta cudownośc polega,ale coz... :D

no to rzeczywiscie....troche malo..ale pociesz sie ja mam tylko 5cm wiecej to tez nie duzo..trudno musimy przezyc prawda..???

Gość GosiekSzalonaOna
a ja mam duze piersi,,,, dosyc duze,,,,, a nawet bardzo,,,, 85D,, czasem nawet DD... kiedys były miom utrapieniem.. jakies hasełka kolwgów ze szkoły,,, utrapienie z wf-bo jak biegałam to od razu ze patrzcie jak jej sklacza... ale teraz... sama radosc... fakt ze czasem to mnie kregosłup boli,, i garbie sie zebyc choc na chwile odpaczac od wiecznego dzwigania.. ale nie ma to jak pełny wdech, piers co przodu i wyprostowane plecki.. wtedy nie ma takiego co by nie luknął.... ale szkoda ze musze tyle kasy na biustonosze wywalac bo za 25zł nic nie kupie.. minimalny koszt biustonosza to 80zł... ale warto.. pozdrawiam cycate!

Gość płaska jak deska
Aha...dziewczyny ten topic powoli odbiega od tematu, dziekuje wam za wasze wypowiedzi i opinie ale tak naprawde prosilam zeby sie wpisywaly dziewczyny z pieknym duzym biustem i odpowiedzialy na moje pytania :) Bo zaraz ten topik stanie sie poduszka do wylania łez dla tych z malymi piersiami! a ja nie chce tu lamentowac-chociaz nawet moze sama bezwiednie to robie-bo uwazam ze musze zaakceptowac ten feler i tyle. Operacja raczej nie wchodzi w gre! Piszcie :)

Gość Marta Grzechu Warta
może postaraj sie troszke przytyć,po tym powinny troche sie powiekszyć :)

Gość a ja mam 75 C/D
i lubie swoj biust :D Mam fajne staniki, robia sie takie kuleczki i blizki nosze z dekoltem ale nie ogromnym, nie przeszkadzami, ze sie inni patrza :D

O tak,jeśli idzie o staniki to kiepsko kupić coś ładnego za w miarę niewygórowaną cenę. Te tańsze są jakieś takie \"babciowate\" , w zyciu bym w takim czyś nie wyszła!! :) Ja niestety na punkcie bielizny mam obsesję,ale kupić coś w rozmiarze 80D i aby to wyglądalo seksownie to wieelka sztuka! Te dziewczyny,które mają miseczkę A,B nie powinny się aż tak przejmowac bo zawsze mogą połazić bez stanika i nić im nie będzie skakać..czy też dyndać:)) Poza tym małe piersi mozna sszprytnie powiekszyć odpowiednią bielizną czy nawet bluzkami(marszczenia,falbanki itp)

Gość ja mam 75 E
:( teraz jestem na diecie i licze że mi spadnie chociaż do D bo więcej na pewno nie. Kiedyś bardzo się wstydziłam cghodziłam w luźnych bluzkach itp teraz powoli się przyzwyczaiłam.A co z facetami hmm jak z nimi rozmawiam i wogóle to widze że oni patrza sie na mój biust nie na mnie.. i to bezwzględu na wiek :/:|

Gość ja mam 75 E
aa dodam że jakoś specjanie gruba nie jestem ;P waże 60 kg przy 169 cm wzrostu i biust 75 E wolałabym tak C nierealne marzenie

Gość płaska jak deska
Do Marta: no tak ale problem tkwi w tym ze ja nie jestem jakims filigranowym dziewczatkiem tylko wysoka postawna kobieta i przyrost wagi nie zrobilby mi dobrze...:( Teraz zrobilo sie naprawde upalnie i czesto widuje na ulicach rozneglizowane dziewczyny, najtrudniej mi patrzec na te super szczuple, zeby nie powiedziec chude z wielkimi piersiami. Niby to niemozliwe a jednak! Nózki patyczki, brzuszek plasciutki, wazy niecale 50 kg a biust na oko C/D..Pieknie podkreslony przez zwiewna wydekoldowana tuniczke..i ten boski rowek miedzy piersiami! Aj, wcale sie nie dziwie facetom !!!

Oj! Zakładanie lużnych bluzek to najgorsza rzecz jaką może zrobić dziewczyna/kobieta z większym biustem! Ciuszki muszą być lekko dopasowane (ale też nie całkiem obcisle) no i dekolty w szpic-wtedy biust wygląda \"lżej\" , zdecydowanie odradzam tzw łódki.

Gość ja mam 75 E
siakaś jedna --- wiem wiem:) tylko pisze że kiedys jak byłam młodsza to tak robiłam:(wtedy sie wstydziłam ... ale teraz zaczynam dostrzegac atuty.ale podsumowujac juz wolemiec niust niż nie mieć.. chociaz marzeniem było by tak wypośrodkować 75 C i juz :D heheh

Gość ja mam 75 E
miało być biust a nie niust :D

Gość płaska jak deska
Babeczki! konkretnie prosze: jakie sa reakcje facetow na wasz biust lub jakie komplementy slyszycie od tego jednego jedynego?? Bo na pewno zaden z nich nie narzeka :)

Gość płaska jak deska
Babeczki! konkretnie prosze: jakie sa reakcje facetow na wasz biust lub jakie komplementy slyszycie od tego jednego jedynego?? Bo na pewno zaden z nich nie narzeka :)

Zauważcie kobiety,że inaczej będzie się prezentował biust D na nieco bardziej zaokrąglonej kobietce,a inaczej na bardzo szczupłej. Biust ma duży wpływ na całokształt. Bo jak babeczką jest okrąglejsza to taka miseczka D \"straci sie\" i będzie wyglądała normalnie i proporcjonalnie, a znów jeśli babka jest szczupła to biust wydaje się optycznie wiekszy, wiem z obserwacji ;)