Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaskolka27

dobry ginekolog- szczecin

Polecane posty

Gość jaskolka27

witam; byłam w ok. 6 tyg. ciazy i niestety nie udalo sie , poroniłam. miałam zabieg wylyzeczkowania macicy, teraz czekam na wynik badania histopatolog. mam nadzieje ze wynik wykaze powod poronienia. bede pewnie musiala zrobic kupe badan. chcialabym tez skonsultowac ta sprawe i udac sie na kontrole do jakiegos dobrego lekarza ginekologa. mieszkam w szczecinie. ostatni lekarz, ktory to potwierdzil mi te ciaze nie zdobyl mojego "zaufania". prosze niech ktos mi poleci kogos kto zna sie na rzeczy. dziekuje i pozdrawiam.

wiesz na Slowackiego jest taka fajna przychodnia:) specjalnie tam dojezdrzalam prawie 100km

Gość jaskolka 27
dzieki , bede byc moze skorzystam.

Gość jaskolka 27
aneczko, a moze pamietasz do jakiego lekarza tam chodziłas? jakies nazwisko ?

dr Sławomir Świderski pracuje na Unii Lubelskiej nie przyjmuje w ambulatorium, jedynie prywatnie - koszt wizyty 50zł http://firmy.pkt.pl/firma/swiderski_slawomir__lek__med__ginekolog_poloznik__gabinet_c3p5MDZfMjc5OTVfTGVrYXJ6ZSAtIGdpbmVrb2xvZHp5X19iYXNl.html chodzę do niego, polecam znajduje się również na \"białej liście lekarzy\" na forum Gazety

ja tez chodze do Świderka na Sułkowskiego. Jest super naprawde!!POLECAM CI GO JAK NAJBARDZIEJ :)

Gość jaskolka 27
dzieki kobietki:) pewnie skorzystam....

Gość kinia76
a czy któraś z Was słyszała o Pani doktor Marii Kubisie? przyjmuje na perkoza w szczecinie - ja też szukam dobrego lekarza, zamierzam sie wybrac.

Też polecam przychodnię na Słowackiego i tam Elżbietę Szwengier. Prowadzi ciążę mojej koleżanki pielęgniarki (2 ciąża, pierwsza niestety skończyła się tak jak u Ciebie) i moją. Bardzo miła, starsza, szczupła pani w koczku. Pracuje też w szpitalu w Zdrojach.

Gość Marciooszkie

Też się naszukałam w internecie i pośród koleżanek zanim trafiłam do odpowiedniego lekarza i odpowiedniej przychodni. W ostateczności zostałam z MediLuxClinic. Personel bardzo miły, ciepło nastawiony do pacjenta. Lekarze bardzo w porządku, znają się na rzeczy. Od kilku lat jak mam jakiś problem to chodzę tylko do nich. Polecam www.mediluxclinic.pl