Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krebs

Prawo Jazdy

Polecane posty

Gość Krebs

Zapraszam do wypowiadania się ;)) Ile razy podchodziliście i na czym was oblali? Jakieś wskazówki dla przyszłych kierowców? [ ja już pierwszą próbę mam za sobą, niestety - nieudaną. Ale nie poddaję się hihi :))]. Pozdrawiam!

Gość patatjaka
ja zdawalam juz dwa razy i niestety bez powoedzenia. za kazdym razem łuczek nie wychodzil ;(

Gość łuczek
przecież to najprostszy element ;)

Już gdzieś tu pisałem, że na kat. B zdałem za pierwszym razem, a na A za drugim. 🖐️

Gość a dlaczego na forum
życie uczuciowe?

Gość patatjaka
no wiem wlasnie!!!!!!!!!!!!!!łuczku balam sie najmniej a juz dwa razy wtopilam na tym

Gość Krebs
Anonimek no to jakiś fenomen jesteś ;)) Ja oblałam na mieście, strasznie boję się oprawki i tego nieszczęsnego łuku. Zobaczymy jak to będzie :)) Nie teraz, to...no właśnie- kiedy hehe

Gość zdałem za pierwszym razem

Gość Krebs
A dlaczego na forum życie uczuciowe był temat o gafach, jakie czasem zdarzy nam się popełnić w życiu codziennym? I tak większość wypowiedzi nie ma nic wspólnego z życiem uczuciowym. Pozdrawiam :)

Gość zdałem za pierwszym razem
do ludzie z tego forum chca pogadc o tym co ich nurtuje ze znajomymi z tego forum a nie z kims nieznajomym

a mnie dopiero czeka :), ciekawe jak mi pojdzie, bo dopiero robie kurs pozdrawiam i zycze dobrej jazdy

Gość Krebs
zapka powodzenia! nie denerwuj się, bo to jest najgorsze... Łatwo powiedzieć, trudniej zrobić. Mnie to zgubiło...

ja prwako mam juz 1,5 roku i zdawalam troche inaczej czyli manewry na placu bez pokazywania co jest w silniku ale tez jezdzilam 30 godzin mialam fantastycznego instruktora ktory wszystkiego PORZADNIE mnie nauczyl egzamin mialam 1 pazdziernika i gdyby nie moj chlopak to zapomnialabym o swiatlach:P ale zdalam za pierwszym razem w jeden dzien i testy i jazde ale egzaminatora mialam strasznego buuu :(

Gość Krebs
Chciałabym, by poprawka mi dobrze poszła. Ale czuję, że tak nie będzie. Zbyt mało wierzę w siebie i trochę straciłam chęci po porażce... Nie czuję się pewnie, bo pochodzę z małej miejscowości, gdzie ruch na drogach jest bardzo spokojny i wygląda nieco inaczej. Wielkie miasto typu Poznań, gdzie zdaję, mnie przeraża. Dlatego się boję.

Gość misiapysia
a ja zdawać będę 6 raz:(

Gość miaaa
no kurde ja juz 3 razy nie zdałam i sie chyba nie zapowiada zebym szybko zdała ostatnim razem za niepłynna jazde bo szlag by to trafił jak sobie pomysle ze musze wyjezdzic znow 5 godzin i isc na egzamin którego pewnie i tak nie zdam to az mi sie odechciewa... a na łuku na prawde starajcie sie nie denerwowac bo to najgorsze co moze byc, wiem ze łatwo powiedziec ale nerwy wszystko psuja, a co do wskazówek... trzeba po prostu "lizac dupe" egzaminatorom choc i tak nie zawsze działa bo jak chce tro udupi:/

3 razy :o 1-łuk..ze stresu.... słupki mi sie pogmatwały, byłam na siebie wściekła.... 2-na mieście, przez złośliwość egzaminatora... uznał bowiem,ze wymusiłam pierwszeństwo na...... ZAPARKOWANYM samochodzie:o... 3-egzaminator wygladający na takiego, ktory zaraz sie ze mna pozegna..zabronil ze soba rozmawiac, od klimatyzacji dostalam ataku kaszlu, maksymalnie spocilam kierownicę, zrobilam jeden karygodny błąd..ale zdałam:) wskazowki? spokój,spokój,spokój. nie słuchać innych, ktorzy strasza, tylko iść i zdać! i koniec:)

Gość Krebs
Iść, zdać i koniec :) hehe gdyby to było takie proste. To jak się nie zda 3 razy, trzeba wykupić coś dodatkowo? Ja tam przed egzaminem wykupię sobie kilka godzin, dawno nie jeździłam.

po 3 niezdanych egzaminach konieczne jest doszkalanie. iść i zdać :) mam na myśli nie watpic w siebie i swoje umijętności. jeśli czujesz potrzebę - dokup godziny - tak,zebys na egzamin poszla przygotowana. to nie jest niemozliwe:) aha - lizanie tyłka egzaminatorom moze ich tylko niepotrzebnie zdenerwowac... nie ma co liczyc na lirosc, jesli maja ulec urokowi jakiejs kobietki,to zrobia to bez naszej pomocy;)

Wszystko zależy od egzaminatora- jak będzie chciał, to i tak udupi. Po pierwszej porażce ryczałam jak głupia hihi* Właśnie zadzwoniłam i umówiłam się na dodatkowe jazdy :] Będzie co ma być, jak nie teraz, to... ehh

ja tez ryczalam.. po 1porazce ze zlosci na sama siebie, po2. z bezradności ale zdac mozna! wiem,ze kosztuje nas to wiele nerwow i niestety pieniedzy...ale wierze,ze sie uda! 3mam kciukI! :)

Ó ślicznie Ci dziękuję! Na początku miałam jeszcze jakąś chęć, zapał do tego wszystkiego. Boję sie, że jak teraz mi nie wyjdzie, to przestanie mi zależeć i zrezygnuję. Bo ile można do tego podchodzić... Załamać się można, gdy podchodzi się juz 7 raz [moja kuzynka tak ma hehe].

Gość Mychatka
a ja zdawałam w tamtym roku... Za 5 razem mi się udało. 1-nie mogłam na łuku wstecznego włączyć, bo coś sie zablokował (zdawałam na strasznym rupieciu), mówiłam egzaminatorowi - a ten NIC, prosze jechać, no i kiedy spóściłam hamulec, samochód zamiast do tyłu "stoczył" się do przodu 2-łuk, zatrzymałam się jakieś 5 cm, za wcześnie (dosłownie) 3-łuk, ale to z mojej winy, bo dotknęłam słupka 4-miasto, niby wymuszenie pierwszeństwa (ja sobie tego nieprzypominam), powiedział mi o tym , że nie zdałam dopiero jak jeździłam już z 30 min i przyjechałąm na ośrodek. Paranoja! 5- zdałam, był to dla mnie jeden z najpięknięjszych dni.