Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośkaaa

JAK NIE PIGUŁKI TO CO ???

Polecane posty

Gość gośkaaa

jakie polecacie skuteczne metody antykoncepcji oprocz pigułek bo mam po nich masakre ?? chodzi o to zeby były to środki nie przyczyniające sie do zatorów żył i zakrzepow prosze o pomoc

Gość gośkaaa
up prosze o rady

Gość Majakii
W przypadku antykoncepcji hormonalnej ryzyko zatorow i zakrzepow wzrasta jesli masz genetyczn esklonnosci do zakrzepow (zylakow na przyklad) a przede wszystkim u palaczek. U zdrowych osob to minimalne ryzyko.

Gość gośkaaa
tak.. wiem.. i chce je zmienic na cos innego.. co polecacasz?

Gość tak juz 4 lata
globulki lub gumka + stosunek przerywany jednoczesnie

Gość Majakii
Nie, stosunekprzerywany to ani seks ani metoda antykoncepcji. warto zastanowic sie nad czyms bardziej skutecznym! Moze przedyskutujesz ten problem z lekarzem? On uwzgledni twoj stan zdrowia i preferencje i cos dobierzecie. :)

polecam plaserek evera...ale okres tez nie wiadomo kiedy sie dostanie,,,,ale jest to metoda skuteczna i nie obciąża tak jak tabl watroby i organizmu...zapytaj o to lekarza ... przykleja sie raz na tydzien lub zastrzyk 1 na 3 mies koszt ok 60 złwiec tyle co 3 opakowania tabl

Gość jestescie 4 miesiace
niki-> ale przeciez ona apisala ze nie moze brac hormonow! wiec po co piszesz o plastrach? to to samo co tabletki tylko w postaci plastrow (wiec tyle mniej szkodza ze od razu do krwioobiegu a nie przez zoladek) Ja tez nie truje sie hormonami. Ale ze wzgledu ze kochamy sie niezbyt czesto to mniej wiecej odkladamy to na dni nieplodne + gumka i + przerywany i jest OK

Gość tina20
najporostsza metoda antkoncepcji to powiedzieć nie a tak wogóle to chyba najlepsze bedda gumki i globulki chociaz ja bym sie nigdy nie zdecydowała cóz pogadsj z ginkiem moze cos ci doradzi...

Gość gośkaaaaa
chodzi mi o taką metode, ktora nie powioduje żylaków help!

Gość Masz do dyspozycji
wszystkie metody naturalne

Gość Masz do dyspozycji
żylaków na pewno nie będzie

Nie będę Cię zachęcać ale porozmawiaj z lekarzem o spirali \"mirena\" wiem,ze osoby ze skłonnością do żylaków mogą ją stosować , bo zawartosć hormonów jest minimalna a skuteczność b. wysoka! No tylko raczej wtedy gdy juz rodziłaś choć wśód lekarzy krążą sprzeczne opinie na ten temat!

Gość gośkaaa
a iloe taka spirala kosztuje?