Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna 18

worki pod oczami- POMOCY

Polecane posty

Gość taka jedna 18

hej mam 18 lat i problem ktory staje sie moja udreka. w wieku 15 lat zazywalam przez rok duzo narkotykow ktore sprawily ze skora na oczodolach i sie 'zapadla' pale papierosy od ok 7 lat i wiem ze to rowniez sie przyczynia do mojego problemu kazdy postrzega mnie jako ladna osobe i nie widzi problemu natomiast ja nie nawidze tego nawet teraz gdy sie opalalam to skora wszedzie na budzi jest brazowa natomiast pod oczami jasniejsza! czy miala ktoras z was podobny problem? jakich uzywalyscie kosmetykow na te dolegliwosci ktore wam pomogly? bardzo was prosze o pomoc.. pozdrawiam cieplo Ania

Gość taka jedna 18
naprawde nikt nie uzywa zadnych kremow pod oczy ani czwegos w tym stylu?? haloooooooooooooo doradzcie mi prosze

Gość taka jedna 18
poprostu swietnie :((( nikt nie moze mi pomoc????? WIELKIE DZIEKI!!!!!!!!!!! :(((

Jakiś zel ze świetlikiem? Nie to, że nie chcemy ci pomóc po prostu masz nietypowy problem. Myślę, że nie zaszkodzi pójść do lekarza.

Gość no to może ja
jeżeli worki są opuchniętę przecieraj oczy rano kostką lodu , Iwostin żel pod oczy skutecznie zmniejsza obrzęki i cienie pod oczami, Preventi dermiki serum przeciw podkrążonym oczom i workom pod oczami Maskować je można korektorem pod oczy