Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gigina

Jakie bluzeczki do małych piersi

Polecane posty

Gość Gigina

Jakie bluzeczki, sukienki, topy powinno się nosić do malutkich piersi? (75A) Prosilabym o przyklady ze zdjeciami :-)

Ja tez mam ten sam problem :(.Moje piersi sa bardzo malutkie :(. W pierwszej kolejnosci to chcialabym sie zapytac jak dobrac odpowiedzni biustonosz do takich malych piersi?Jak kupuje stanik to albo on jest za luzny,wtedy po prostu jest pusty,piersi go nie wypelniają;albo jest za duzy,dziwnie odstaje,jestnienaturalny.Mówie wam dziewczynki,gdy mam isc do sklepu i kupowac biustonosz,plakac mi sie chce.Zawsze siegam po rozmiar A,rozgladam sie po sklepie a wiekszosc kobiet gustuje w rozmiarze B,C....I jak tu byc szczesliwym? Prosze,poradzcie,jaki dobrac stanik żeby piersi wygladaly w nim naturalnie i sprawialy wrazenie troche wiekszych??

aj tam stanik skarpety starego wpychajcie w staniki DD, zrobicie furorę

Gość Ma-s-e-cz-ka
Najlepsze to takie z pomarszczonym przodem u góry, optycznie powiększają biust.

Gość mala maruda
dekolt nie moze byc w szpic, tylko w tzw.łódkę -taki bardziej poziomy, odslaniajacy ramiona albo okrągły w zimie - niedobrze wyglądają przy takim biuscie duze golfy ewentualnie bluzka na ramiaczkach

Gość e2
75 a po co biustonosz? koszulka wystarczy

Gość _asiaa
Ja tez mam ten sam problem, ale jesli chodzi o staniki, to te odpowiednio wymodelowane, z przodu na ukos, nie takie, ktore zakrywaja cale piersi i przede wszystkim niestety z wkladkami, badz usztywniane troche je uwydatniają. Teraz znalazlam taka strone co myslicie o tych kompletach? A ogolnie jesli chodzi o stroje, to chyba takie dopasowane?, bo w takich luzniejszych ubraniach, to w ogole taki biust sie gubi. A swoja drogą ja znalazlam masaze na biust, ktore podobno sa w stanie go powiekszyc nawet o 1 rozmiar. Ja stosuje od jakiegos czasu (2 miesiace) i czuje, ze stal sie jedrniejszy i przez to bardziej pełny, no ale zobaczymy. Tutaj na forum spotkalam sie z tymi cwiczeniami, ale jak w wyszukiwarce wpiszecie masaz biustu Kasia, to powinny wyskoczyc linki o tym traktujace.

najlepsze są z falbankami przy dekoldzie, ale mnie się takie nie podobają