Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaraz zedje ze strachu

ZARAZ ZEMDLEJĘ !!!

Polecane posty

padne cały chodze z nerwow za pol godziny do dentysty,boje sie strasznie,chyba padne na tym fotelu,jak nie da znieczulenia to uciekam w piździec :o

robi mi sie słabo na sama mysl ,wypadła mi plomba i troche sie zab ukruszyl a napierdziela mnie juz 3 dzien nerw boli jak cholera,moze wytrzymam,ale mam watpliwosci :o

Gość zaraz zejde
wy sie nie boicie dentysty?

Gość zaraz zejde ze strachu
jeszcze 15 minut kurde az mi sie słabo robi :o

ja sie boje, dlatego zawsze biore znieczulenie. Jestem takim dziwnym czlowiekiem, ze zastrzyki daje sobie wbijac, jakby to nic nie bylo, a borowania nie pozwole sobie zrobic :) a z zastrzykami jest taki luz, ze tylko pierwszy lekko kluje, bo na kolejne ziala juz znie czulenie :P

ksenia :o ja tez juz ledwo wyrabiam :( boje sie ze znieczulenie nie zadziała :o

Gość heheheheheheheh
:-D

dwa szalone kierpce :o boje sie ze mi wymysli pinda jakies kanałowe by se kasy nabic juz jedna mi tak zrobiła,polazłem do drugiej to sie dziwiła ze ponoc wystarczylo wyczyscic wypełnic i juz ,ciezko trafic na prywatnego dobrego stomatologa a potem sie dziwic ze człowiek sie boi:o ta ponoc jest dobra...

ja chodze do dentysty tylko do momentu az mnie zaboli.Jeden malutki bol i to moja ostatania wizyta u tego dentysty:) Jedna, ktora dosc dlugo \"opiekowala\" siemoja szczeka, mowila, ze faceci mdleja u dentysty, to norma. Oni nie potrafia zniesc bolu dlugotrwalego, tzn tego dluzej niz kilka sekund, przy borowaniu. Ja jestem kobieta, wiec ona bardzo dziwila sie, dlaczego ja tak strasznie mdleje :) A boje sie jak nie wiem. Boje sie Boga i dentysty.

Gość wytrzymasz poproś o mocne
znieczulenie,ja też baaaaaaaaaaaaaaaardzo boję się dentysty:-oDlatego nawet przed borowaniem proszę o znieczulenie:-PIm czesniej zalatwisz tą wiyte tym leiej,nie ma sensu jej odwlekac bo potem będzie jeszcze gorzej,zą będzie coraz bardziej bolal:-oIdź bez obaw,bedzi dobrze!Trzeyma kciuki za Ciebie:-) Pozdrawiam🌻

walcie sie podszywy :P Meleczek mam nadzieje :P Kseniu złota kobito😘 zawsze podniesiesz padajacego ;)

dzieki wam dobre duszyczki jestescie mili :) zaraz sie zbieram :o

kiedys mi dala jakies znieczulenie, to bylo w roku 1993, przylozyla cos zimnego do zeba i niby mialo pomoc. NIC nie zadziałało. TYLKO ZASTRZYKI DZIAŁAJĄ!!!! teraz mają takie fajne malutkie igły, naprawdę czujesz tylko lekkie ukłuce, dwie sekundy i nie czujesz nic. NIC. N I C . :D Potem daje druga dawke i siedzisz spokojnie bo na ok 40 - 60 minut masz znieczulenie :)

Gość bojaźliwa
zawsze biore znaczulenie i niby nic nie czuje, ale od tego wiertła i spryskiwacza po 10 minutach spedzonych na fotelu chce mi sie sikac:o bozeeeeeee masakra nie nawidzę chodzić do dentysty

Gość to ból od nerwa
od trzech dni ci nie przeszkadza, a borowania sie boisz :o

to ból od nerwa -> jak ci zabraknie kiedys w zyciu kasy ani sie waz zaprotestowac, tylko biegusiem pojdziesz do roboty, bo jak nie pracujesz, to nie masz kasy, SKORO zycie dla ciebie jest tak czarno biale :O

Gość mudzinowa
nie zawsze dają znieczulenie ja nawet jak je mialam to bolalo jak cholera ojojojj!!! ale coz.. to nic trudnego, dentystka najpierw pogrzebie w miazdze zębowej przy czym pewnie zesrasz sie z bolu pewnie sprawdzi kruchosc zęba i zacznie dlubac i dlubac...malo co sie do mozgu nie do dlubie... potem wezmie wieeertlo i zacznie wieeercic i wieeeeeeeercic i wieeeeeeeeeercic !!!!!!!!!!!!!!

Gość borowanie to pikuś w porownani
u z bólem nerwa,zęba:-onajgorzej jak boli w nocy,masakra po prostu:-oSkoro wytrzymaleś 3 dni z bolem zęba to wytrzymasz te kilkanaście minut u dentysty,tm bardziej,ze da Ci zniecuzlenie,ktore ZAWSZE dziala!!!

Polazłeś cykorku? Napisz jak było. I pamiętaj ze gdyby nie te zęby toby była dupa z gęby.

Gość a ja ...................
nie rozumiem jak mozna bac sie dentysty? :-0 od dziecka nie balam sie dentysty, wrecz usypiam na fotelu, nigdy nie biore znieczulenia. Kurde to juz wizyta u ginekologa jest mniej przyjemna :-0

to nie te lata juz, zeby Nieczulenie bylo kiepskie :) ostatni raz w 1993 roku dostalam beznadziejne znieczulenie. Dzis jest 2006 rok :)13 lat juz minelo :) cywilizacja poszla do przodu ;) znieczulenia ZAWSZE działają ;)

nie bol nierwa przez 3 dni mi nie przeszkadzał bo piłem regularnie solpadeine ,ale ilez mozna trzeba wkoncu zacisnac piesci i isc,niczego tak sie nie boje jak stomatologa :o

ja moge powiedziec - nie rozumiem jak mozna powiedziec, ze wizyta u ginekologa jest malo przyjemna :P to, ze ty sie nie boisz nie znaczy, ze wszyscy maja tak podchodzic. Gdyby wszyscy lubili zupe pomidorowa... :O

dwa szalone kierpce poko babeczka z ciebie:)

Gość ja wolę wizytę u ginekologa
niż u dentysty:-PNie każdy ma taką wytrzymalość na bol,ze nie potrzebuje zniecuzlenia,ja je zawsze biorę,nawet przy borowaniu;)

*spoko miało byc :) serce mnie troche boli ;/