Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patri

pomieszanie z poplataniem jak telenowela co wy na to?

Polecane posty

Gość Patri

sluchajcie jestem pewien czas z facetem ktry sie rozstal z dziewczyna , byl ze mna i taK KOCHA JA ONA GO ZDRADZA NA PRAWO I LEWO WKONCU ZNAJDUJE KOLESIA Z KTORYM CHCE BYC I ANGAZUJE SIE BEZ RESZYT ALE TEN KOLES MA DZIEWCZYNE I CHCE ZERWAC DOPIERO NA WAKACJACH ZEBY DZIEWCZYNA SESJII NIE ZAWALILA WIEC TA 1 WRACA DO MOJEGO BO WIE ZE ON JA ZAWSZEPRZYJMIE BO JA KOCHA JA ZOSTALE NA LODZIE IDE NA IMPREZE POZANJE KOLLESIA PO MIESIACU ZNAJOMOSCI SPIMY ZE SOBA JEST SUPER I WOGLE PO PEWNYM CZASIE OKAZUJE SIE ZE TO TEN JEJ KOLES DO TEGO DALEJ MA DZIEWCZYNE BO JAK TA 1 POWIEDZILA SPADAJ TO ZOSTAL Z TA CO MIAL CALY CZAS... FAJNY PIECIAKAT I TU DOWOD ZE SWIAT JEST MALY:/

Gość hehihe
hehe nic nie rozumie, nawet nie chce :-P

Gość Siris
a ja zrozumialam. No i po co bylo z nim sypiac?

Gość Patri
ale ja nie wiedzialm ze to walsnie on jest... nie maialm ojecia potem sie dowiedzialam

Załóżcie komunę i po problemie! Wszyscy będą zadowoleni! :)

Gość japońska róża
historii kiczowatych jak z telenoweli w życiu jest strasznie dużo. ba! przy historiach prawdziwych wszystkie telenowele wymiękają. ja sama czasem się zastanawiam, czy nie jestem jakąś bohaterką filmu jak w Truman Show ;-) Przykład (jeden z wielu): jestem z facetem pół roku, poznaję innego, zakochuję się, ale mam dylemat - bo tego, z którym jestem też kocham. Trwa to jakiś czas (ale zdrady fizycznej nie ma). W końcu decyduję się zostać z moim facetem. Ten drugi nie może się odnaleźć po tym i wyjeżdża na rok za granicę. Przez jakiś czas mamy kontakt, potem się urywa. Po jakimś czasie mój facet ze mną zrywa. Następnego dnia (!) wraca tamten do Polski i wyznaje mi, że ciągle mu na mnie zależy. Ta historia miała wele wątków, to tylko jeden z nich. Pewnie nawet nie jest najbardziej "telenowelowata" w moim życiu, ale teraz mi przyszła do głowy. Autorko - odpuść sobie ten chory układ, ale na przyszłość pamiętaj, że życie jest nieprzewidywalne i czasem wręcz banalne.

Gość kdfjsf
porypane