Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepewna..

9 dzień cyklu

Polecane posty

Gość niepewna..

w sumie nie wiem czy to mozliwe... ale kochalismy się wczoraj bez zabezpieczenia.. jakos tak mi się wydawało, że to 100% dzień niepłodny.. dziś juz tej pewności nie mam.. hmmm i tak się zastanawiam - czy to mozliwe, żebym zaszła w ciążę? szczerze mówiąc ja już bardzo bym chciała miec dziecko, partner na pewno jeszcze nie... czy mówic mu o swoich podejrzeniach czy czekać w spokoju na okres, który dopiero za 3 tyg ma być? był ktoś w takiej sytuacji?

Gość Siris
a ile trwają twoje cykle?

Gość niepewna..
z reguły 30 dni.. ale ostatnio jakos mi się wszystko przyspieszyło i są 28-dniowe.. no i jakos mi tak wyszło, że niekoniecznie wczoraj był niepłodny :O

Gość Cynamonek824
Raczej to mało-prawdopodobne!

Gość Siris
myślę, że to mało prawdopodobne.

Gość niepewna..
dzięki dziewczyny :) wczoraj trochę się tym zestresowałam... ale potem sobie pomyślałam, ze to nie byłoby takie glupie zajść teraz w ciążę :) tylko na pewno facet mój źle by to zniósł :( kiedyś kochałam się bez zabezpieczenia tylko w ostatnich dniach cyklu, bo tylko wtdy miałam pewność.. a wczoraj jakoś tak mnie zamuliło, ze mu pwiedziałam, że na 100 % jest bezpiecznie.. a potem przeczytałam, że plemniki w ciele kobiety do tygodnia mogą przeżyć :O a jajeczkowanie jak w banku za niecały tydz :(

Gość niepewna..
to znów ja wczoraj (21 dzień cyklu) miałam plamienie nie pamiętam, żeby kiedykolwiek to mi się zdarzyło :O z reguły mam bezproblemowe cykle... plamienia mi się KIEDYŚ zdarzały jak brałam tabletki (to było bardzo dawno temu, tak z 3,4 lata) i tak jakby prawy jajnik mnie boli :( ale to może już być hipochondria :O czy wiecie o czym to plamienie może świadczyć??

Gość o zagnieżdżaniu

Gość o zagnieżdżaniu
albo o owulacji

Gość niepewna..
tak późno owulacja? czy to możliwe, jak 2 ostatnie cykle mialam 28dniowe?

Gość ciekawi mnie to barrdzo
9 dc niby bezpieczny ale plemniki mogly przezyc do owulacji. Zwlaszcza ze masz krotkie cykle. Owu jest zawsze ok 14 dni przed okresem czyli dajmy na to 14 dc jest twoim plodnym dniem, ale wiesz jak jest. Wszystko sie moze przesunac, do tego te plemniki... Ale miejmy nadzieje ze wszystko sie dobrze skonczy. ja mam tez takie krotkie cykle-ostatnio nawet 25 dni :o tylke ze ja sie boje tej wydzieliny faceta bo cos tam nieostroznie postapilam i nie wiem jak bedzie :( :(

Gość 11111111
ja sie kiedyś pomyliłam w obliczeniach myślałam,ze to 8 -9 dzień a był 11 i mam synka:)

Gość ciekawi mnie to barrdzo
dokladnie, za blisko owulacji, lepiej sobie tak pofolgowac przed okresem niz po....

Gość niepewna..
no ja w obliczeniach się nie pomyliłam... ale może organizm ma za nic moje obliczenia... :o

Gość niepewna..
a dziś mam znów plamienia... i stan podgorączkowy :(

Gość niepewna..

Gość niepewna..
25, 26 dzień cyklu - plamienia, które wyglądaly jak zaczynający się okres (byłam pewna, że dostanę dziś w nocy) a tu wstaję rano i nic :( pierwszy raz jestem w takiej sytuacji :( doradźcie coś dziewczyny :)

Gość może zrób test

Gość niepewna..
no mam zamiar zrobić test... ale poczekam jeszcze parę dni - przynajmniej do czasu PLANOWANEGO okresu, wcześniej nie sądzę, żeby mi cokolwiek wyszło. No i dziś temperatura mi trochę spadła... ale nadal podwyższona niestety :o