Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Fanatyk kobiet

Co zrobic!!!?

Polecane posty

Go艣膰 Fanatyk kobiet

Jestem fanatykiem kobiet, ale co poznaje nowa kobiete to ona na poczatku jest zainteresowana nawet a po krotkiej rozmowie wyczuwam, ze ona przestaje mnie coraz bardziej lubic, chociaz wczesniej mizdrzyla sie do mnie. Co jest grane? Moze jestem zbytnim fanatykiem? I one mnie traktuja jak zboczenca, lowelasa i podrywacza i im mija ochota na dalsza rozmowe?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ja wiem czego chce
jak jestes na nie napalony

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pamelka81
A mo偶e za du偶o sie jej np.czyms chwalisz np.ile zarabiasz,ile masz aut,jaki to jestes madry?no bo sama nie wiem czym je tak mozesz od siebie odrzucac jak nie rozmowa!Ja jak mi facet 艣ie za duzo wychwala i to jeszcze w wiekszosci doda nieprawde to od razu go olewam!!!przemysl to o czym z nia rozmiawiasz!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 znam takiego jednego
kt贸ry robi mylne wrazenie jest szarmancji dobrze ubrany ale juz po kr贸tkim czasie zaczyna rozmawiac z kobiet膮 jak z ufo tzn zgrywa sie i koncentruje sie g艂贸wnie na tym jak to go kobiety fascynuj膮 i co krok robi delikatne aluzje o zaciagnieciu jej do lozka szybkie numerki mu wychodz膮 jednak jak sie go juz zna to kobiety uciekaj膮 od niego bo on mimo jakichs tam kanon贸w zachowania wzgledem kobiety mysli tylko o jednym a kobiety wyczuwaj膮 takie cos

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Fanatyk kobiet
A moze to nie chodzi o to co mowie tylko ja mowie? Sam juz nie wiem. Kazdy facet mysli o seksie czy mowi wprost czy nie to nie ma co sie oszukiwac, on chce jednego. A co za roznica dla kobiety czy pojdzie z tym do lozka czy z tamtym? W koncu kazzdy facet ma takie samo narzedzie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czytaj do b贸lu to co
napisa艂es.( ostatni post) my艣le,ze za jakims 100 razem zalapiesz i znajdziesz odpowiedz na swoje pytanie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 greiff
watpliwe :o to jakis pierdolony ciemniak

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fanatykiem to ty jestes
tego co masz w spodniach. o kobietach nie masz bladego poj臋cia. frajer :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 frajer to malo powiedziane
to chyba ten kolega kt贸rego zna jedna z os贸b wypowiadajaca sie wczesniej

Udost臋pnij ten post