Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onkma

Czy w solarium leżacym, mozna sie opalac leżac na brzuchu...

Polecane posty

Gość onkma

zawsze opalam sie lezac na plecach i tak jest ciasno....nie mozna leżąc juz tam odwrocic sie na brzuch bo za ciasno.

Gość dziewczyna_19
jesli masz mocne miesnie karcu plecow i BOg wie czego jeszcze to sprobuj. tylko nie wiem czy nie lepiej zaplacic troche wiecej i skorzystac z wiekszego i wygodniejszego lozka..

Gość na duzym
lozku mozna ja zawsze sie przekręcam , a nawet leżę na boku zeby opalic sonie wewnętrzną stronę ud, a pod głowę masz zagłowek wiec leżąc na boku czy na brzuchu opierasz sie o niego

Gość onkma
w niejednym solarium juz byłam i wszedzie sa jednakowej wiekosci łózka!!! dodam ze lampy na twarz zawsze wyłączam,,,wiec czy mozna od razu wchodzac do kabiny polozyc sie na brzuch, czy to wygodne,,?zawsze lezałam na plecach, i brzuch mam opalony a plecy prawie wcale, wiec aby opalic plecy i ramiona chciaabym polzoyc sie na brzuchu, dlatego pytam czy ktos tak sie opalał w solarium lezacym

Gość dziewczyna_19
ja jestem z torunia i sprawdzilam kilka roznych lozek. sa mniejsze i wieksze . szczerze powiedziawszy raz opalalam sie lezac na brzuchu tylko troche to bylo meczoce bo glowe mialam w powietrzu. ale sprobuj. raz chyba Ci nie zaszkodzi:)

Gość Dziewczyna900809
Mozna opalic sie a nawet spalic. Raz polozylam sie na brzuchu i popazylam sobie cialo. Piersi najbardziej. Moja kolezanka prowadzaca solarium stwierdzila ze skora na piersiach jest zbyt delikatna aby polozyc sie na brzuch , bezposrednio na "lampy" . Wiec nie radze. Jesli chcecie sie opalac dokladnie i rownomiernie to jest zawsze solarium stojace :) EMKA:P