Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaczylidwaczarnenicki

Nie wytrzymam dłużej!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Tiger
Skoro nie masz malo lat i masz duzo przed soba to moze czas na zmiane.... moze konkretny romans z konkretnym facetem skoro meczysz sie z tym jednym ale boisz sie olac go.... moze glowa do gory i meska decyzja na zmiane ...

Bez nika - dziękuję. :) Miło że zupełnie obca osoba stara się jakoś pomóc. Ja się już nie daję "wkręcać" ale zabrakło mi zwykłej radości życia. Wegetuję!!! 😭

Gość Tiger
zacznij cieszyc sie tym co kiedys sprawialo ci przyjemnosc a prze "tego wlasnie faceta" wszystko umarlo zacznij byc egoistka i patrzec na siebie TYLKO na siebie

Gość bez nika
no rozumiem:) ale tą zwykla radoscia moze byc cokolwiek.moze zmiana fryzury( tez dobre nie hahah)albo np; spacer taki zwykly taki byle gdzie/

Fryzura nowa już jest, na spacery nie bardzo mam czas, poza tym egoistką w stosunku do niego też już się stałam. A życie umyka. 😭

Gość bez nika
no i bardzo dobrze ze nowa fryzura jest/a spacer moze byc po balkonie albo po pokoju:) Widzisz Ty caly czas piszesz ze cos Ci umyka no to gonic to trzeba.Gdyby Ci tak nie zalezalo nie pisalabys ze szkoda ci nastepnych lat/

Gość Tiger
to powiedz ale tak szczerze po cholere sie meczysz a moze ty poprostu lubisz jak ktos za ciebe decyduje boisz sie sama podjac decyzje o sobie...

Tygrys - masz absolutną rację! Jeszcze w dodatku jestem tchórzem! Nienawidzę tchórzy, a sama jestem. Chciałabym, zeby ktoś/coś zdecydowało za mnie. Skąd tu wziąć odwagi??? 😭

Gość bez nika
odwage znajdziesz w sobie jak zaczniesz wreszcie cos zmieniac w swoim zyciu, zmien swoje nastawienie na pozytywne:) jak Ty sie nie zatroszczysz o swoje szczescie to kto to zrobi?????

Moja rodzina, która uważa że wie doskonale co jest dla najlepsze i twierdzi, ze mi "odbija". Bo qrde, jednak próbuję nieśmiało.

Gość bez nika
nie odbija nie odbija:)pomalu i w koncu Ci sie uda:) a wiesz czemu???bo jak sie czegos bardzo pragnie to .to sie spelnia.

Oby tak było!!! Dzięki bez nika. :) Jakoś pomału spróbuję coś na lepsze zmienić. Albo może na gorsze. Ale cos muszę! Najwyżej powiedzą, ze zgłupiałam. Już tak mówią, no bo jak ja mogę!!! Taki dobry mąż.....nie pije...nie pali...itd.

Gość bez nika
no wlasnie, ale to normalne ze beda gadac/nie ma co sie tym przejmowac bo to nie oni mieszkaja z Twoim mezem ale Ty/

Gdyby mieszkali DZIEŃ i NOC, toby wiedzieli o co mi chodzi....:(

Gość bez nika
nie musisz sie przed nikim tlumaczyc/Twoje zycie , Ludzie czesto widza na zewnatrz cos co nie tak samo wyglada juz w srodku.

Dokładnie. Rzeczy nie zawsze są takie, jakimi się wydają. No, trochę mi przeszło.... dzięki jeszcze raz za podtrzymanie na duchu. :)

Gość bez nika
juz mi tak nie dziekuj:)haha/czasem jak na cos spojrzy sie z innej strony od razu to inaczej wyglada:)Wiec od dzisiaj usmiech na twarz i do przodu:)