Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ekierkaekierka

JAKĄ SZKOŁĘ WYBRAĆ-studium policealne fryzjerskie

Polecane posty

Gość ekierkaekierka

witajcie. Zdecydowałam się spełnić swoje marzenie i iść do tego typu studium. Gdzie najlepiej złozyć papiery - do jakiej szkoły? Mieszkam niedaleko Katowic. Czy słyszałyście o Akademii Prenier? Jakie szkoły policealne są dobre pod tym kątem? Oczywiście w moim przypadku tylko szkoły policealne, dla dorosłych, tryb zaoczny. Dzięki za informacje:)

Gość cyrrynka2000
też jestem zainteresowana tyle że w Krakowie to jest to co chciałabym robić myśle o jakimś intensywnym kursie czy ktoś wie coś na ten temat?

Gość ekierkaekierka
jeśli chcesz pracować w salonie musisz mieć technika fryzjerstwa, a kursy tego nie zapewniają, chyba, że chcesz dla właznego uzytku je zrobić. Ta akademia chyba też jest w Kraku i mają tam kursy.

Gość ekierkaekierka
jeśli chcesz pracować w salonie musisz mieć technika fryzjerstwa, a kursy tego nie zapewniają, chyba, że chcesz dla właznego uzytku je zrobić. Ta akademia chyba też jest w Kraku i mają tam kursy.

Gość cytrynka2000
a jeżeli chodzi o wizaż stylizacje i zdobienie paznokci to chyba nie trzeba technika co?

Gość ekierkaekierka
zdaje się,że nie. Ale kartą przetargową na znalezienie pracy w salonie jest dyplom właśnie z tytułem 'technika'. Takie kursy nie trwają długo, podzwoń i podowiaduj się. ps. ile masz lat? i czy - Cytrynko, chcesz robić to zawodowo czy w 'domowym zaciszu'?

Gość cyrrynka2000
mam 32 lata zaczynam nowe życie przeprowadzam się do Krakowa moje mażenia się spełniły jeszcze jak bym miała pracę o jakiej zawszem marzyłam to mam w życiu wszystko a wiesz mi że do tej pory moje życie byó bagnem zostawiłam wszystko męża dom prace majątek

Gość Arnika12345
Dziewczyny, w Novej w Katowicach mają świetnie wyposażone salony do ćwiczeń praktycznych :)