Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anluka

czy kręco was wysocy faceci ?

Polecane posty

Gość anluka

słuchajcie dziewczyny powiedzcie jacy chłopcy wam sie podobajo. bo ja ma straszno słabość do wysokich. jestem z facetem ktory ma 2 metry wzrostu i strasznie mnie to kreci czy wy tez coś takiego macie.

Gość dafgsgsagas
kręco kręco :classic_cool:

Gość ahhhhh
Jak jest wyzszy ode mnie to jest bajecznie!! :))

Gość OKT
ZDECYDOWNAIE MNIE NIE KRĘCĄ FACECI CO MAJĄ 2 M A WRECZ MNIE TO OBRZYDZA MUSI BYC WYZSZY CZYLI PRZYNAJMNIEJ 170 ALE NIE ZA WYSOKI IDEAL TO TAK OKOLO 177-185

Nie, wiesz wole karzełki... Oczywiście, że TAK! Facet musi być wyższy ode mnie....

Gość ejbisi
Faceci co mają 2 m są fajni pod warunkiem ze są fajnie umięśnieni a nie takie "patyki". Znam takiego jednego fajnego 2 metrowca.. mniam mniam

Gość mi tez sie podobaja
ale tak jak pisze poprzedniczka nie moze byc patykiem:P ja mam 1.68 i bylam kiedys z jednym co mial jakos 1.94, podobalo mi sie to:P czulam sie przy nim taka bezpieczna i w ogole wysocy lepsi:P a czy faceci lubia wysokie dziewczyny jak myslicie:P? (tyczy tez facetów)

Gość susi
a mój ma 197cm 8)

Gość anluka
mnie nie chodzi o to że wyższy o 5 cm czy 10 cm. mnie sie podobajo tacy wysocy ale naprawde nie żadne 1.80. tylko własnie 2 meterki. ahh aż mnie dreszcze przechodzo. podobnie jak poprzedniczka czuje sie bezpieczna przy takim facecie a w dodatku posiadam go heh. ni i macie racje nie lubie chuderlakow . moj meżczyzna jest mocno zbudowany można powiedzieć że kawał z niego chłopa a nawet taki misiu z niego prawdziwy. ohh najważniejsze że go kocham nad życie pewnie jak by był kazełkiem też bym go kochała z że akurat jet taki jak mi sie podoba to nie wiem chyba przeznacznenie i tam ten na górze to wszystko tak wyczarował że jest tak wspaniale.

Gość spokoo00
mnie kręcą u mnie to wrunek koieczny ja mam c175 cm bez butów plus szpileczkie to jest ponad 180 wiec coz minimum to 180 dla mnie a teki 170 to kurduel zreszta 177 to tez kurdupel facet to facet i minimum 180 musi miec ~!!!!!!!!!!!! wymagam tego bynajmniej dla mnie

Gość newewew
ja bardzo lubie takich 2 maetry i zawsze takich miałam. Mój przyszły mąz ma 176 i tak uwazam ze jest najlepszy na swiecie. Poza wzrostem jak marzenie:)

Gość jestem fetyszystka
:) i uwielbiam karlowatych takich po 165-170

Gość anluka
no kobitki piszcie coś o tych swoich menach. i tych niskich też :) najważniejsze chyba zeby przy facecie czuć sie bezpiecznie nie prawdaż? a i napewno lubicie jak facet nosi was na rekach dosłownie i w przenośni no a jak chłop postwany to mu łatwiej ale też chuherko sobie poradzi jak bardzo chce. hihihi

Gość 24letniFacet
!90cm i 100 kg Wam wystarczy ?:)