Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aneczka łodź

Jakie macie zdanie na ten temat?

Polecane posty

Gość Aneczka łodź

Od pewnego czasu spotykam sie z pewnym chłopakiem.... mamy po 18 lat.... poznaliśmysie na imprezie u jego kolegi... i od tego czasu utyrzymujemy kontakt... na gg... telefonicznie, sa tez spotkania.... czy czeste? hm... raz na tydzien... czasem raz na poltora tygodnia.. on chcialby czesciej... ja czasanmi nie mam czasu i ochoty na spotkanie... bo gdy sie spotykamy polega to własciwie to "zblizeniu" pocałunki itp... trzymanie za rece, objecia.. itp.... wiekszosc mysli ze jestesmy parą... a ja wiem ze on nie traktuje tak tego.... jestem jego "znajoma" .... heh.. mam troche nie dosyt ( choc sama nie wiem, czy chce by traktowal mnie jak kogos wiecej) bo jesli on traktuje tak kazda swoja "znajoma" to ja nawet wole sie usunac... co o tym myslicie? czy to normalne?

Gość Aneczka łodź
Heh... a moze ktos tez mial taka sytuacje?

Porozmawiaj z nim szczerze, co dla niego znaczysz. Bo nie będziesz wiedziała na czym stoisz. Nie pytaj o to przypadkowych ludzi na forum, tylko jego. A, przed tą rozmową zastanów się dokładnie czego tak naprawdę chcesz. Pozdrawiam!! :))))

Gość Aneczka łodź
No wlasnie napisalam co dla niego znacze - " znajoma" ....

Gość tak uważam .......
że to normalne, chociaz powiem tobie szczerze, że zamiast rozmowy na gg wolałabym sie z nim spotkać i pogadać w realu ..., no ale ... ? Nie wiem o co tobie chodzi ... jezeli uważasz, że powinnas wskoczyć mu do łóżka to mowię tobie zdecydowanie NIE, moim zdaniem , wszystko w swoim czasie ... Poznajcie się dobrze, czas pokaze czy pasujecie do siebie ... :-D, powodzenia ...:-D