Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pieczenie w miejscu...

Pieczenie w miejscu intymnym

Polecane posty

Mam mały broblem . Ostatnio jakieś kilka dni temu zaczeło mnie piec w miejscu intymnym, nic mnie nie wedzi tylko tak lekko piecze. Nie wiem dlaczego czy to moze byc spowodowane tym ze zaniedlugo dostane okres, a moze dlatego ze biore antybiotyk. Kupilam sobie ta mas clitromazolum i nawet lepiej w ciagu dnia prawie wogole mnie nie piecze, ale wieczorem nie moge przez to zasnąc. Nie wiem czy isc do takiego zwyklego rodzinnego lekarza i prosic zeby cos przepisal czy do ginekologa. Tylko ze do ginekologa to bym musiala is jak mi sie okres skonczy, nie wiem co teraz robic pomożcie

kto pomoże ;(

Gość antybiotyki zmieniaja ph
lekaz ma obowiazek przy antybiotykach przepisac ci np nystatyne ale lekarze maja to w dupie jesli nie masz nystatyny pomaga tez jogurt naturalny i chociaz to smiesznie brzmi to naprawde pomaga trzeba go wmasowac do srodka i pomoze uregulowac ph

dziekuje za odpowiedz kupie ten jogurt i spróbuje no wlasnie gdybym wczesniej wiedziala ze lekarz powinnien cos przepisac kurcze a teraz mam problem .

Gość maści clotrimazolum NIE
można używać w trakcie okresu!!

Gość Właśnie że można
gineolog polecił mi stosowanie tej maści w trakcie okresu. W trakcie miesiączki nie mozna stosować globulek dopochwowych

ja jeszcze nie dostalam okreu wiec ja uzywam jak dostane po przestane, moja mam juz zalatwila ze szpitala jakies tabletki bakteriobojcze wiec mam nadzieje ze bedzie dobrze