Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Poulo

Dziewczyny chcialbym was ostrzec przed kanarmi zboczencami

Polecane posty

Wczoraj po poludnu w jednym z warszawskich tramwaju wpadlo dwoch facetow,oczywiscie kanarow. Zaczeli kontrolowac podroznych kolo mnie stala dziewczyna no nie miala biletu niestety. Na poczatku wszystko ok w porzadku po prossze dowod itp,ale ale wysiadlem na przystanku akurat oni tez mieli dowod dziewczyny i co slysze te stare zboczuchy zaczynaja walic teksty w stylu no musimy pania spisac,chyba,ze i patrzy sie na nia wymownie(zboczeniec jeden),chyba,ze... lodzik,ja na poczatku bylem w szoku w ogole o co chodzi przeslyszalem sie czy co,ale nie dziewczyna tez oczy na wierzch co to ma byc. Wiec mowie robisz loda,czy mam ci dac mandat,dziewczyna w ogole sie nie zawachala wolala mandat niz zaspokoic starego zboczenca, w ogole jak tak mozna . Jestem w szoku dziewczyny uwazajcie

Gość zboczuchy

Gość uhahana jak dziki
no jeżeli prawda jest to co napisałaś, to powinnaś wtrącić sie i zaproponować wezwanie Policji, za nakłanianie do czynów seksualnych, wykorzystywali do tego swoją pozycję zawodową, trzeba było zaproponować, ze będziesz świadkiem. Bez Policji dziewczyna nie powinna pokazać dokumentów i po zabawie.

jak nie jestes zboczencem to nie musi ci byc glupio:) badzmy dumni ze jestesmy facetami:classic_cool:

Gość swina z ciebie
zamiast podejsc i obronic dziewczyne to tylko sluchales :o