przeniesienie 0 Napisano Czerwiec 23, 2006 [23.06] 11:58 JaNiespokojna sprawa dotyczy okresu.bralam tabletki ok 8 miesiecy temu odstawilam bo zaczelam miec coraz skapsze okresy potem mialam co 2 miesiac okres poszlam do lekarza.dal mi luteine i estrofem wrocila ok.potem znow nie bylo to dal mi zastrzyk na nastepny dzien wrocila.potem mialam skape 2 razy w miesiacu noi wkoncu luteina znow i mialam ostatno co miesiac a teraz z now nie mam.Nie bede napewno brac wiecej tabsow.poza tym mialam bole brzucha naiete lekko piersi w czasie kiedy okres powinnam miec.Noi mi sie spoznia.nie wspolzyje od ponad 2 miesiecy wiec ciaza jest wykluczona. Moze powiecie mi czemu brzuch mnie bolal a okresu nie mam?? wiem ze po tabsach pare ladnych miesiecey okres sie stabilizuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość JaNiespokojna Napisano Czerwiec 23, 2006 Prosze o o dpowiedz!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość JaNiespokojna Napisano Czerwiec 23, 2006 halo jestescie???????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość JaNiespokojna Napisano Czerwiec 23, 2006 niech ktoś sie wypowie!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach